CímlapsztorikÉrdekes világ

A 3. világháború után áll fel az Új Világrend, az utolsó szabad generáció elpusztítása zajlik?!

Gazdasági elemzők már feszegetik, hogy az oroszok elleni szankciók Európát fogják olyan mély gazdasági recesszióba sodorni, hogy polgárháborús hangulat lesz az európai országokban.

Aztán mikor elegük lesz a polgárháborúból és abból, hogy nincs kaja meg gáz, amivel fűtsenek, az emberek maguk áhítják majd az új világrendet…

Hirdetés

Az elmúlt kétszáz év során megfigyelhető, hogy fokozatosan eltűnnek a királyi uralkodóházak, és a hagyományos dinasztikus államok örökletes nemzeti arisztokráciájukkal, miközben belépnek a történelembe a ma irányító pénzdinasztiák, létrejön az új nemzetközi pénzarisztokrácia, amelynek szervezett csoportjai az általuk alapított pénzkartell segítségével fokozatosan átveszik a politikai élet ellenőrzését először csak az egyes államokban, később már transznacionális szinten, napjainkra pedig már globális méretekben is.

Ha keressük e bankdinasztiák sikerének a titkát, azt a pénzrendszer magánellenőrzés alá vételében, a magánpénzmonopólium kialakításában találjuk meg.

A dinasztia-alapítók és utódaik megtanulták, hogy a kormányoknak olyan bevételi forrásokra van szükségük, amelyekből szükség esetén gyorsan hitelekhez juthatnak.

A pénzkartell alapítói azt is tudták, hogyha ezeket a pénzforrásokat a saját privát vagyonukból bocsátják a rendelkezésre, akkor fokozatosan a pénzt-kérő királyok és elnökök fölé tudnak kerülni, akik arra kényszerülnek, hogy teljesítsék kívánságaikat.

A pénzrendszer magánkézbevétele igen hatékonynak mutatkozott saját embereik kineveztetésében, és számukra kedvező politikai döntések elérésében.

Ezért a nemzetközi pénzdinasztiák egymást követő nemzedékei olyan – egyre nagyobb térségeket, ma már pedig az egész világot átfogó – globális hálózatot hoztak létre, amely lehetővé teszi számukra a kormányok pénz útján történő ellenőrzését.

A nemzetközi hatalommá szerveződött finánctőke másik nagy célkitűzése volt a pénzügyi rendszer olyan globális megszervezése magánellenőrzés alatt, amely lehetővé teszi a nemzetközi pénzoligarchia számára az egyes országok politikai intézményeinek, és a világgazdaság egészének az ellenőrzését.

Ezt a rendszert a pénzkartell tulajdonosai az ugyancsak a kezükben lévő központi bankok útján irányítják. Ezek a központi bankok koordináltan működnek azok szerint az irányelvek szerint, amelyeket a rendszeresen megtartott titkos magántalálkozókon és privát konferenciákon fogadnak el. Ennek a célnak az eléréshez többek között szükség volt a lehetséges riválisok kikapcsolására.

Ehhez viszont nélkülözhetetlen volt a kormányok ellenőrzés alá vétele, egy fajta perverz szocializmus kialakítása. Ennek a perverz szocializmusnak nem a javakban való igazságos részesedés a célja, hanem a javak feletti ellenőrzési-monopólium konszolidálása egy szűk csoport kezében.

Hirdetés

Ez a perverz szocializmus éppen ezért nem teszi lehetővé a részvételi demokráciát, hiszen a szupergazdagok csak beszélnek a piaci versenyről, valójában minél nagyobb monopóliumokat, és segítségükkel totális gazdasági és politikai hatalmat akarnak.

Egy globális méretű totális monopolrendszert szeretnének a világra kényszeríteni, mert csak így lehet övéké az, ami egyedül még nem az övéké, az abszolút hatalom.

A jelenkor folyamatait elnézve pedig azt láthatjuk, hogy egy nagy háború, a harmadik világégés “megcsinálása” után akarják végérvényesen felállítani azt az Új Világrendet, mely valamennyi embert nem csak öntudatlan adós rabszolgává tesz, de a biztonságért cserébe megfosztja őket a szabadságuktól, alapvető jogaiktól.

Az emberek pedig ebbe tapsikolva fognak belemenni, miután végig szenvedték a harmadik világháború borzalmait és nyomorát, a globális éhínséget, élelmiszerválságot és harcokat.

Valójában ők az a bizonyos szűk elit. A hatalmi kör, az “Öregek”.

Az emberiség ellenségei, ülnek az összeharácsolt pénzükön, de nem tudják mit jelent az embernek a boldogság, a szabadság, ezeknek van pénzük arra, hogy a szerveiket háromszor is átültethessék, hogy tovább éljenek…

De a végső elégedettséget mégis úgy óhajtják elérni, hogy az egész Földet rabigába hajtják…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.