A boltok polcain lévő élelmiszerek 80%-a nem létezett 100 évvel ezelőtt: a gyilkos élelmiszeripar csapdájában…
Szteroidos, négy s*ggű tehenek, antibiotikummal telelőtt tehenek, GM táppal felfújt csirkék…
Az élelmiszeripa halálos tévúton jár, és hallgatnak róla!
E-mber: avagy műkajákon felnövő társadalom
Ma már nem vitás, hogy a legtöbb ételünk lassan, de biztosan öl meg minket, károsítja és rákosítja a szervezetünket.
Az E-számoktól hemzsegő, előre elkészített, tartósított ételek mindenre jók, csak arra nem hogy a szervezetünket tápláljuk vele.
Ez pontosan olyan, mint amikr a dízelautóba benzint tankolunk, és a benzinesbe dízelt.
Az emberi szervezetet tehát egyszerűen nem arra tervezték, hogy ilyen mértékben tartósított és különféle sejtmérgekkel szennyezett hulladékokat fogyasszon.
Élelmiszeripari boszorkánykonyha
Persze, aki nem akar gondolni a jövőre, a holnapra, az egyen finomra ízesített mérgező, rákkeltő műanyag hulladékokat.
Az élelmiszergyártók ma már tényleg “gyártják” az élelmiszereket.
A semmiből állítanak elő olyan dolgokat, amik természetes módon nem léteznének, és egy egy nagyon nagy zsákutca, egy rossz irány.
Az is rossz irány, hogy mindent teletömnek különféle tartósítókkal, és egyéb anyagokkal.
A sörökben és üdítőkben gyakori például a habzást is szabályozó anyag, az ömlesztett sajtok nagy része pedig tejet sem látott igazán…
Helyette stabilizáló anyagok és mesterséges enzimek vannak bennük.
A mérgek, amikről “nem illik” beszélni
Klór, hormonok, aszpartám, fluorid…
Ezek mind olyan ma is használatos összetevők, melyeket külföldön van ahol már betiltották.
Vigyázz mert már sókba egészséges só és ásványvizekbe is rakják nemcsak fogkrémbe és a csapvízbe!
Mérgező hatású lassan ölő káliumos konyhasó, amiben valóban nagy mennyiségben kimutatható egyes fajtákban a kálium, és amiről már Dr. Papp Lajos szívsebész is kimondta, hogy káros hosszabb távon nagy mennyiségben az emberi szervezet számára.
Mégis roskadásig vannak vele a boltok polcai…
Az egyéb méreganyagok, sugárzások (pl. mikrohullámú sütő) szintén ott vannak károsító faktorként.
Ha az vagy, amit megeszel, és igaz a mondás, akkor az ember bizony saját ürülékévé kezd válni…