CímlapsztorikÉrdekes világ

A Föld egy börtönbolygó: 30 ezer éve raboskodik az emberiség

Végső száműzetésben vagyunk mert túlságosan erőszakos és pusztító civilizáció vagyunk? Megdöbbentő interjú egy földönkívülivel.

A Föld valójában egy rabosításra alkalmas égitest. Egy elzárt büntető rezervátum az olyan erőszakos fajoknak, amik nem csak ön, hanem közveszélyesek is.

Az emberiség 30 ezer éve ennek a rendszernek a rabja.

Hirdetés

Ezért nem tudjuk más, idegen civilizációkkal felvenni a kapcsolatot, mert meghatározatlan idejű száműzetésre ítéltettünk.

A múltban ugyanis többször kis híján kipusztítottuk magunkat, olyan szinteken, hogy külső erőknek kellett beavatkozniuk a Föld emberrel való ismételt benépesítéséhez.

Ezt egy McElroy nevű forrás állítja, aki azt mondja: egy idegen lénynél készített interjút, egy titkos kormányprojekt keretében pedig lehetősége volt olyan dolgokat megtudni a Föld és az emberiség múltjáról, amibe az egész civilizációnk beleremeghet.

Korábban már írtuk róla mi is, hogy a cseroki indiánok mítosza is úgy tartja, hogy 4 erőszakos faj van az univerzumban.

Ezekből pedig az egyik maga az emberiség.

A cseroki indiánok azt is mondják, hogy létezik egy magukat figyelőknek nevező faj, mely nyomon követi az emberiség kozmikus útját, fejlődését.

Csak akkor avatkoznak be, ha feltétlenül szükséges.

A védelmezendő, még nem eléggé fejlett fajokat egyfajta kozmikus rezervátum, védelem alatt tartják, ezért nem találkoztunk még idegenek nyomaival az űrben.

Ők azok, akik veszélyesnek ítélték meg fajunkat. Önpusztítási hajlamunk igen magas, és komoly veszélyt jelentünk a környezetre.

Hirdetés

Ha képesek lennénk megvetni a lábunkat egy másik bolygón, akkor rövid idő alatt tönkretennénk azt, kiirtva az élővilágot, kiszipolyozva a természeti erőforrásokat.

“Leárnyékolják” a Naprendszeren kívüli világot előlünk, elzárnak a külvilág elől, míg nem tudunk átlépni a saját árnyékunkon.

Így tulajdonképpen rajtunk áll, meddig maradunk még ennek a “börtönbolygónak” a rabjai…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.