CímlapsztorikMisztikum

A hatodik ember faj vagyunk a Földön: perdöntő régészeti bizonyítékok, elhallgatták a teljes emberi idővonalat!

A régészek szerint többször “lenullázódott” az emberi civilizáció, és mindig újraindították – egy több millió éves “hangyakísérlet” részei vagyunk?

Nem mi voltunk az elsők a Földön, és a világot valójában csak örököltük a minket megelőző civilizációktól, melyek kitaposták az ösvényt a fejlődésünk számára.

A mai napig evolúciós rejtély, miért fejlődtünk ki a többi fajhoz képest szinte villámcsapás szerűen.

Hirdetés

Fontos tudni ugyanis, hogy a majmok sokkal régebb óta – millió évekkel régebben – éltek a Földön, mégsem kezdtek el eszközöket használni (komolyabban) és nem tanultak meg beszélni, komplett társadalmakba rendeződni.

Valamiért ez az embernek megadatott, és egyes régészek azt állítják most, hogy ez utalhat arra, hogy az emberiség többször kifejlődött a múltban, de mindig kis híján kipusztítottuk magunkat.

A nullára visszasüllyedve aztán a következő emberi felemelkedések már mindig egyre exponenciálisabban, gyorsabban következtek be.

Az emberi faj jelenleg is egy kipusztulást előidéző szakadék felé robog teljes gőzzel…

Ez ellen semmit sem tehetünk.

Ha igazuk van a régészeknek, akkor a számításaink alapján ez már a hatodik emberi generáció.

A legelső fejlődhetett ki a leglassabban, a többi generációnak is alig vannak nyomai. Egyes becslések szerint a harmadik emberi generációnak maradtak fenn a legkorábbi nyomai:

Ilyen a Kínában egy hegységben található ember előtti csőrendszert tartalmazó ősi komplexum, vagy a több mint 200 millió éves, modern embertől származó lábnyom is.

Ezek valós régészeti leletek és a mai napig nincs kielégítő magyarázat a létezésükre.

Hirdetés

A tudósok szerint szintén az előző emberiség által hátrahagyott műszaki és egyéb, például csillagászati tudást használhatták fel Egyiptomban is.

Bizonyítottan értettek ugyanis a kozmológiához, de az elektromos áramot is használhatták, legalábbis a djed oszlop és a bagdadi elem mind olyan bizonyítékok, melyek azt mutatják, hogy elektromos szerkezeteket tudtak alkotni.

Sőt, egyes vélekedések szerint a piramisok egyfajta erőművek voltak, melyek a Tesla technológiához hasonlóan az éterből nyertek energiát.

Ezt bizonyította is egy orosz kísérletsorozat, mely során megépítették a piramisok egy kicsinyített mását, és szintén furcsa energia anomáliákat mértek…

Ezek mind arra utalnak, hogy a jelenlegi emberiség nem csak úgy “kifejlődött”, hanem egy már meglévő ősi tudásra alapozott…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.