CímlapsztorikMisztikum

A NASA és a Pentagon már felkészíti a világot a földönkívüliekkel való egyesülésre?

A Pentagon Roswell óta tud arról, hogy nem vagyunk egyedül és egy világméretű felkészítése zajlik a kormányoknak és az emberiségnek a békés együttélésére.

Küszöbön van a nagy felfedés? hamarosan mindannyiunk előtt lelepleződik az, hogy a világ kormányai évtizedek óta tudnak arról, hogy az ember nem az egyedüli értelmes lény a kozmoszban?

Egyre több olyan bennfentes információ szivárog ki, mely azt sejteti, hogy hamarosan egy magasabb tudati síkra emelik az emberiséget.

Hirdetés

A Vatikán állítólag már tud róla, hiszen a vallásokat alapjaiban fogja megrázni a végső beismerés.

Hitéleti válsággal kell majd szembenézniük, ennek enyhítése érdekében már az elmúlt 15 évben elkezdtek más sípokat is fújni, és felvetették, hogy Isten más lényeket is teremthetett az emberen kívül a maga lépmására.

Ezzel tulajdonképpen előkészítették a terepet annak, hogy később valamikor megtörténhessen a nagy bejelentés.

A Pentagon és a NASA évek óta kutatókat és tudósokat, nyelvészeket toboroz, sokak szerint egy olyan kozmikus programhoz, mely az egész világot megváltoztatja.

A nyakunkon van a felfedés, és az emberi társadalom felkészítése, kvázi átnevelése zajlik.

Egyes titkos akták szerint nincs konkrét dátum, és a cél az, hogy lassan, de biztosan ébresszék rá az emberiségre arra, hogy mások is vannak rajtunk kívül.

Ennek egyik lépcsője a NASA nyitottsága, és az emberiséggel való megértetése annak, hogy a kozmosz végtelen nagy és sok civilizáció élhet benne.

Az utóbbi években a NASA-n látszik ez a felfogás, és míg 10 éve a Marson való lehetséges civilizációkat is tagadták, ma már NASA tudósok beszélnek arról, hogy napjainkban is lehet élet a vörös bolygón, és a naprendszer egyes bolygóin és holdjain, mint az Európa, vagy maga a Vénusz.

A politikai hatalmak is egyre többször vetik fel az élet lehetőségét.

Hirdetés

Sőt, egyre több nemzetközi kereteket felülíró, űrre vonatkozó szabályozást készítenek elő, de az sem lehet véletlen, hogy Trump űr-hadsereget alapított.

A végső felfedés tehát előkészítés alatt.

Az idegenek létezésének bejelentését pedig talán maguk az idegenek fogják nyilvánvalóvá tenni, ha felkészültnek látják az emberi civilizációt az információ és az igazság teljes befogadására.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.