CímlapsztorikÉrdekes világ

Nem akárki tálalt ki a földönkívüliekről: végzetes titok a Nagy Felfedés mögött?

Hátborzongató dolog derült ki a földönkívüliek kapcsán. Az Oscar-díjas rendező nem fél az emberiség és a jövő nagy titkáról beszélni.

A világ talán leghíresebb rendezője nem akármit állít a földönkívüliekkel kapcsolatban.

Az utóbbi időszak egyre szaporodó ufó észleléseivel kapcsolatban szólalt meg részben Steven Spielberg, valamint arról is kérdezték, hogy mit gondol a földönkívüli élet lehetőségével kapcsolatban.

Hirdetés

Egy olyan teóriával állt elő, ami ha igaz, az szó szerint hidegrázós lehet az ufókkal kapcsolatban.

Ugyanis ez esetben nem csak egyszerűen földönkívüli lényekről van szó, hanem még annál is többről…

Sokkhatással érne fel megtudni, hogy nem vagyunk egyedül.

Ráadásul eddigi felsőbbrendűségi tudatunk pillanatok párologna el rádöbbenve, hogy látogatóink mennyivel fejlettebbek nálunk.

A The Times cikke szerint a közelmúltban több világvallás képviselőjét, köztük római katolikus papokat, rabbikat és imámokat hívott össze, hogy együtt megbeszéljék egy földönkívüli intelligens fajjal való találkozás emberekre és vallásokra gyakorolt hatását. Erre szoktuk azt mondani, hogy „nem zörög a haraszt…”.

A világhírű rendező, Steven Spielberg sem rejtette véka alá, hogy megvan a saját elképzelése erről a sokakat foglalkoztató kérdésről.

Véleménye szerint nagyon kicsi az esélye, hogy egyedüli értelmes lények legyünk az univerzumban.

Ez matematikailag egyszerűen lehetetlen, azonban kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy a többi fejlett faj képes lehet-e eljutni hozzánk.

Nem lehetetlen szerinte, csak olyan szintű technológiai megoldásokat igényel, amit mi még elképzelni sem tudunk, például a féreglyukak segítségével történő utazást.

Hirdetés

Szerinte viszont az utóbbi időkben egyre gyakrabban bekövetkező rejtélyes észlelések és találkozások oka egészen más.

A látogatók szerinte nem az űr végtelenjéből érkeznek hozzánk, hanem a saját jövőnkből.

Elképzelhetőnek tartja, hogy a távoli jövőben az emberiség valóra váltja az időutazás régi álmát és amiket mi látunk az égen, valójában a jövőbeni emberiség által készített eszközök.

Lehetséges, hogy mondjuk az 500 ezer évvel későbbi emberiség antropológusai látogatnak meg minket, hogy feltérképezzék saját múltjukat és összerakják az emberiség történelmének hiányzó darabkáit.

Fantasztikus gondolat, de miért lenne hihetetlenebb, mint az űrből jött idegenek látogatása?

Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora reményt adna számunkra, hiszen ez azt jelentené, hogy minden kihívást leküzdve még nagyon sokáig fog íródni fajunk története.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!