Misztikum

A Shell egykori szakértője tálalta ki az energialobbi sötét titkát: az egész világot átverték

Szándékosan vezették meg a világot a tervezett elavulással…

A motorok és szerkezetek teljesítményét szándékosan csökkentették, mind egy nagy, globális játszma részei.

Természetesen minden a PÉNZRŐL szól…

Hirdetés

A 70-es évek óta elnyomják a találmányokat?

A Shell egy névtelenségbe burkolózó egykori szakembere rengeteget tudna mesélni arról, amit már sokan tudnak egyébként is, de ilyen mélyrehatóan aligha lehetett hallani róla.

A tervezett elavulás egy létező ipari “találmány”, mely valójában a gazdaság feltekeréséről szól és a pénzről.

Réges-régen tudnának olyan dolgokat gyártani,k amik évtizedeket “élnek túl” hiba nélkül, egyszerűen csak nem áll érdekükben…

Már a 70-es években képesek voltak olyan járműveket létrehozni, melyek akár 1000 mérföld megtételére is képesek voltak alig egy gallon üzemanyaggal.

Már a 70-es években képesek voltak olyan járműveket létrehozni, melyek akár 1000 mérföld megtételére is képesek voltak alig egy gallon üzemanyaggal.

Minden a tervezett elavulásnak rendeltek ugyanis alá.

A jelenségben érintett termékek vagy technikailag mennek tönkre idő előtt, vagy a divat és reklám miatt igen hamar elavultnak, túlhaladottnak tűnnek/azzá válnak, és a termék tulajdonosát arra ösztönzik, hogy cserélje le őket.

Mindent a tervezett elavulás és a pénz tart fenn?

Azzal érvelnek azok, akik szerint erer az egészre mindig is szükség volt, hogy a gazdaságnak és az iparnak folyamatosan növekednie kell.

Ebben részben van is valami, ugyanis a stagnálás időről időre valóban felmerítette a gazdasági válság lehetőségét, főleg azután, miután a világgazdaság egy nagy tőzsdejátékhoz kezdett hasonlítani.

Hirdetés

Azonban a világ egy sokkal fenntarthatóbb és kevésbé szennyező formájában létezhetne ma, ha nem lett volna minden a tervezett elavulásnak alárendelve.

Az emberek számára létezne az ingyen áram, a vízautó, vagy épp az egy liter üzemanyaggal ezer kilométert menni képes gépjármű.

Vagy említhetnénk Henry Ford kender alapú autóját, mely szintén kender alapú üzemanyaggal gyakorlatilag nulla CO2 kibocsátást produkált.

Azonban még Henry Ford sem volt elég befolyásos, hogy legyőzze az olajlobbit pénzéhes érdekeltségeit, és az olaj piaci árából megélő Wall Street “farkasait”.

Titkos technológiákat rejtettek el a fiók mélyére, és eldobták a kulcsot

A kormányzat idővel rátette a kezét a titkos technológiára, hiszen az államot akkoriban – a 70-es évekről beszélünk – jelentősen befolyásolta az energiaipar.

Lényegében azok a stabil lábak, amiken a gazdaság állt, mint ettől függtek.

A kormány és az állam pedig nem akarta kirúgni maga alól a széket…

Ha kellett, akkor az állam és a titkosszolgálatok attól sem riadtak vissza, hogy megfenyegessék a feltalálókat, vagy ha nagyon szükséges volt, eltegyék őket láb alól. Így járt a vízautó atyja, és a legendás ökomotor kitalálója, Tom Ogle is…

Azóta fordultak némileg a trendek, és bár rájöttek, hogy előbb vagy utóbb, de vége szakadt a fosszilis energiahordozókra épülő energiaiparnak, még napjainkban is nyomatják a hazugságokat az alternatív technológiákról.

Nem elég hatékonyak, neme lég fejlettek, vagy nem is léteznek.

Legalábbis ezt próbálják elhitetni velünk, miközben nagyon is élnek a megújulókra épülő, nagy hatásfokú technológiák.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.