Érdekes világ

A világ egy szűk elit rabságában: mindent ŐK irányítanak, a gazdaságot, a médiát, a pénzpiacot, privatizálták a bolygót!

Évszázadok óta ugyanannak a pénzuralmi világelit – vezette politikai-bűnözői körnek a tevékenységére vezethető vissza a világ és a bolygó minden baja.

Ők állnak az afrikai éhezés okainak hátterében…

A Világháborúk kirobbantása mögött, ugyanők bábáskodnak az önös érdekükben álló közel-Keleti “olajforradalmak” kirobbantásánál.

Hirdetés

Ők “szabadítják rá az USA fegyveres erejét nekik nem tetsző vezetésű latin-amerikai banánköztársságokra és ők menedzselik, celebrálják le az Európát elborító – de hamarosan az USA-t is veszélyeztető illegális migrációt is.

És ők zsebelik be Isten elvárásaitól elrugaszkodott tevékenységük hasznát.

Mindeddig büntetlenül.

Bár egyszer egy kefebajuszos tömeggyilkos diktátor tett egy kísérletet a megállításukra,de nagyon-nagyon rossz végén fogta meg a dolgokat..

A bolygó szép lassú felzabálása zajlik, miközben a felettünk uralkodó elit kör egyszerűen mindent feléget maga mögött.

A következő generációk számára már nem lesz visszaút.

Egy poklot fogunk rájuk hagyni, egy embertelen, isten nélküli világot örökölnek majd tőlünk, melyben  a saját túlélésükért kell majd küzdeni.

Vagy ha “szerencséjük” van, akkor nem korhadt szét a világ addigra, és vígan dolgozhatnak rabigába hajtva, mint ahogyan mi tettük.

A jelen társadalmunk ugyanis nem eszmél fel…

Hirdetés

Öntudatlan rabszolgákat nevelünk ki az oktatáson, a médián keresztül, az egészségügyi rendszereken át pedig különféle pszichózissal, trükkökkel és pirulákkal tartják mélyaltatásban a társadalmunkat.

Az emberek tömegét…

A nyugati világ kulturális, erkölcsi és identitásválságának legkézzelfoghatóbb jele az a bankrendszer és pénzügyi világ, mely az emberek kifosztására épül.

A legkiszolgáltatottabb réteg ellehetetlenítésére, a gazdagok zsebének megtömésére…

A mai kor istene ugyanis nem más, mint a pénz…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!