CímlapsztorikÉrdekes világ

A világhatalmi elit 5 legbefolyásosabb családja: ők uralkodnak felettünk és az életünk felett!

Irányítják a világ pénzmozgását, a múltban és a jelenben háborúkat robbantottak és robbantanak ki, és nap mint nap a médián keresztül manipulálják a társadalmat.

Az ő rabszolgáik vagyunk, de erről az emberek 98%-a nem is tud…

Morgan-család

Egyes politikai összeesküvés elméletek szerint a Morgan család tagjai határozzák meg az amerikai politikát és ellenőrzi a világ minden bankját.

Hirdetés

A Morgan család első pénzügyi birodalmát John Pierpont Morgan alapított.

John az amerikai polgárháború idején fegyverekkel kereskedett, amiért később majdnem bíróság elé is került. 1907-ben önmaga egyedül megakadályozta az amerikai bankrendszer összeomlását.

A Morgan család tagjai mai napig a világ legbefolyásosabb bankárai, akiknek nem csak az USA-ban, de Európában is számos bankhálózatuk működik. A család nevéhez fűződik többek között a General Motors és General Electric nevezetű vállalat.

Rothschild-család

A Rothschild-ok már I. Napóleon korában is az egyik leggazdagabb család voltak. A család első pénzügyi sikere Mayer Amschel Rothschild nevéhez fűződik, aki Németországban olyan hatalmas üzletet bonyolított, hogy saját pénzbirodalmat hozott létre.

Halála előtt örököseire hagyott egy végakaratot, melyben megfogalmazta, hogy mik a család irányításával kapcsolatos tervei. Most, több mint 200 évvel később a Rothschild-ok még mindig betartják ezeket a szabályokat.

200 év hosszú idő, ezalatt az idő alatt számtalan pletyka és összeesküvés elmélet kapott szárnyra a családdal kapcsolatban. Egyes elméletek szerint ők irányítják a világ pénzintézeteit és a teljes gazdaságot, mások szerint ők állnak az összes modernkori háború mögött.

A Rothschild-ok vagyona megbecsülhetetlen, ám egyes szakértők 2 trillió dollárra becsülik. Ma is befektetésekkel és banki üzletekkel foglalkoznak, ezen kívül a család sok szőlőültetvényt, olaj- és földgázkitermeléssel foglalkozó vállalatot üzemeltet.

A Rothschildek életével és meggazdagodásával már részletesebben is foglalkoztunk, ezt ide kattintva tudod elolvasni.

Rockefeller-család

A Rockefeller család legendás. Senki sem tudja pontosan megbecsülni a család teljes vagyonát, de pletykák szerint körülbelül 1-3 trilliárd dollár között lehet.

Hirdetés

A család sikerét John D. Rockefeller indította el az úton, ő volt az első milliárdos a családban.

A 19. század végére a Rockefeller család az amerikai olajpiac 90%-át birtokolta, így szinte minden ma ismert amerikai oljaipari vállalat ehhez a családhoz köthető.

A két világháború között a család csak tovább gazdagodott. Egyaránt csináltak üzleteket Németországgal és a szövetséges hatalmaknak.

Ma a banki és olajipari üzletek mellett aktív szerepet töltenek be a kriptovaluta világában és annak alakulásában.

Az összeesküvés-elméletek támogatói szerint a Rockefeller család tagjai valójában egy titkos világkormány elnökei.

Baruch-család

A Baruch család neve talán kevésbé ismert, mint a Rothschild vagy Rockefeller családé, ám ettől függetlenül hatalmuk legalább olyan jelentős. A Baruch család alapítója Bernard Baruch, aki öt amerikai elnök és Winston Churchill nagy barátja volt.

Az ő nevéhez fűződik a „hidegháború” kifejezés és ő felügyelte az első atombomba létrehozását. Bernard Baruch-ot sokan a világkormány megalapítójának tartják.

A Baruch-birodalom meglehetősen titokzatos, ezért keveset tudni annak tagjairól. Bernard Baruch-nak két lánya és egy fia volt, de ennél több információt nem tudni róluk.

Egyes feltételezések szerint szándékosan nem ismertek, hogy a világ vezető kormányaiban és gazdasági pozícióiban ülve láthatatlanul irányíthassák a szálakat.

Saud-család

A Saud-ház a Szaúd-Arábia élén álló család, melynek mintegy 25 ezer tagja van.

A család hatalmát mutatja, hogy Szaúd-Arábia is utánuk kapta a nevét, egészen pontosan az ő felmenőik alapították az első szaúdi államot 1744-ben.

Miután olajban gazdag országról van szó, a család vagyonát megbecsülni sem lehet, de az biztos, hogy a kezükben van a világ teljes olajkészletének mintegy 20%-a.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!