CímlapsztorikEgészségünk

Az egészségügy sötét oldala: 10 bűn, ami a fehér köpenyes orvostársadalom lelkén szárad

Rengeteg embert öltek meg, vagy tettek egy egész életre nyomorékká… erről bezzeg a gyógyszeripari lobbi mélyen hallgat!

Álljon itt ez a teljes lista annak mementójaként, hogy a történelem során számtalan alkalommal bebizonyították már nekünk, hogy olykor az ember számára halálos bűn feltétel nélkül megbízni a fehér köpenyes orvos “jóságos” alakjában.

Mert ilyenek szinte csak a mesékben vannak, tisztelet a kivételnek…

Hirdetés

Összegeztünk 10 nagy történelmi bűnt, amit az orvosok a tudomány, vagy a gyógyszeripari érdekek nevében követtek el, sokszor a betegek kárára.

Ezek a bűnök olykor rengeteg ember életébe kerültek, de persze jó részük el lett tusolva… és ma sem kérkednek velük!

Hamis rákdiagnózisok

Világszerte rengeteg hamis rákdiagnózist “állítanak ki” az orvosok. Több korábbi bennfentes orvos beszélt arról, hogy gyakori rutineljárás volt a gyógyszergyárak profitjának növelése érdekében az, hogy egyes embereknél rákot állapítottak meg.

A különféle jóindulatú elváltozásokat is ugyanazon protokoll szerint kezdték el kezelni, mint a rosszindulatú daganatokat, így olyan emberek is megkapták a drága, több ezer dollárba kerülő kemoterápiás kezelést, akiknek valójában nem rákjuk volt.

Dr. Farid Fata prominens rák orvost Michiganben, aki a bíróságon elismerte, hogy szándékosan és helytelenül diagnosztizált egészséges embereket rákkal.

Fata azt is beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereség céljából adta nekik, és hogy az orvostársadalom egy bizonyos köre folyamatosan így jár el, emberek százezreit ölve meg.

Contergan botrány

Valamikor, közel 60 évvel ezelőtt piacra dobtak egy terhességi rosszulléteket csökkentő szert, amit lehet, hogy soha nem kellett volna.

Ez a gyógyszer a Contergant volt, melyről semmi fogalmuk nem volt a gyártóknak, hogy mire képes a szó negatív értelmében. Éppen ezért rejtély a mai napig, hogy hogyan és miért engedélyezhették.

Hirdetés

A szálak egészen az AMA fejéig érnek, ugyanis az Amerikai Orvosi Társaságnak hivatalból el kellett végeznie a klinikai teszteket.

A gyanú szerint ezt el is végezték, de megmásították az eredményeket, hogy a gyógyszert, melyre már dollármilliókat költöttek, végre forgalomba hozhassák. Ez volt a világ egyik legnagyobb gyógyszerbotránya, mely 10 ezer család sorsát tette tönkre, és rengeteg fogyatékossággal született gyereket eredményezett…

Szőnyeg alá söpört rákterápiák

Rengeteg a szőnyeg alá söpört különféle terápiáról tud ma a világ az internetnek, és más, még független felületeknek köszönhetően.

Ezeket korábban eltüntették a kíváncsi szemek elől, és mindent elkövettek azért, hogy soha ne valósulhassanak meg. Az ok egyszerű volt: féltették a profitot.

A legtöbb alternatív terápia a rák ellen nyújtott hatékony kezelést, ám ezek jóval olcsóbbak voltak, sok esetben fillérekbe kerültek, szemben a gyógyszergyáraknak irdatlan profitokat termelő kemoterápia nevű vegyi anyag koktélokkal

Kényszerített kemoterápia

A kemoterápiát egyes országokban,í gy Amerikában is kényszerítheti az adott egészségügyi intézmény. Ezzel lényegében a halálba küldik a betegeket, hiszen ma a kemoterápia nem más, mint egy kémiai szőnyegbombázás a szervezet ellen.

Olyan, mint aknavetővel lőni egy szúnyogra, ami egy porcelán poháron tanyázik…

Egyedül a vallási meggyőződésre való hivatkozás esetén van joga valakinek megtagadni a kezelést, de a közelmúltban több esetről is beszámolt a sajtó, amikor valósággal üldözték azt, aki nem akarta alávetni magát a borzalmas eljárásnak.

Sarah Hershberger megdöbbentő kálváriája is ilyen volt. 2 évig üldözték, aztán magától kigyógyult a rákból…

Oltásokba rejtett vegyi anyagok

Ma az oltásokkal kapcsolatban egyre inkább elterjedt az, hogy nem kellőképpen biztonságosak.

A gyógyszeripar annyira erkölcstelen, hogy Afrikában több olyan vakcina kísérlet is zajlott, mely során olyan oltásokat teszteltek csecsemőkön, amikbe a kísérleti majmok belehaltak az állatkísérletek során.

Rengeteg különféle per zajlott az Egyesült Államokban az oltóanyag gyárakkal szemben azért, mert több fiatal gyermek vált autistává azután, hogy bizonyos oltásokat megkaptak.

Az oltásokban számtalan bizarr összetevő volt a múltban, a mai oltások azonban szerencsére mára nagyrészt biztonságosnak mondhatók.

Részesedés a gyógyszerek után

Az orvosok a belső rendszerben úgy működnek, hogy egyes gyógyszeripari ügynökök megkereshetik őket, és rábeszélik egy adott gyógyszer felírására, protezsálására őket. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha a doki sokmindenkinek felírja az adott gyógyszert, jutalékot, prémiumot kap a gyógyszer gyártójától.

Rengeteg ilyen ügynök van világszerte, ezekért pedig hatalmas összegeket kell fizetniük, mégis megéri nekik.

Ezzel csak az a gond, hogy az orvosokat nem a helyes diagnózisra ösztönzik, hanem arra, hogy egy adott készítményt írjanak fel boldog-boldogtalannak… vagy hogy akkor is felírjanak valami gyógyszert, mikor nem is lenne rá szükség.

Szándékosan tesznek gyógyszerfüggővé

Egy átlagembert 10 nap alatt ópiátfüggővé tud tenni a gyógyszeripar. Komoly függőségeket képesek kialakítani a gyógyszerekkel az orvosok, néha szándékosan is. Ugyanis elég jól jöhet nekik, ha csurran-cseppen a konyhára – állítja sok olyan egészségügyi dolgozó, aki maga is részese volt a nagy gépezetnek.

A gyógyszerektől való függést nagy könnyen el lehet érni. Kevesen tudják, de rengeteg orrcsepp függő van például az országunkban is. Az orrcsepp hosszabb távú használata ugyanis éppen az ellenkező hatást érheti el sokaknál, és az orr állandóan bedugul.

Emiatt még több orrcsepp kell, és még több, és még több…

A végén pedig akár komolyabb károsodás is kialakulhat az orrban, és elhalhat a nyálkahártya is, vagy erősen irritálódhat.

Ugyanígy van az ópiátokkal is. Nagyon könnyen rászokik a szervezet, ráadásul ebben cinkosként az egészségügy is segédkezik. Sokan használják többek között operációkat követő fájdalomcsillapításra is.

Sötét pszichiátria

A pszichiátria sötét iparai az elmúlt 5-6 évtizedben annyi áldozatot szedett, mint a két világháború. Egy egész generációt szedált le, és kebelezte be emberek millióinak tudatát.

Sokak szerint eleve nem is megalapozott tudományágról van szó, így gyógyítani sem szabadna ez alapján. A pszichiátria alapját egy olyan könyv képezi, melynek egyes pontjait ízekre lehet szedni, erről mégsem beszél senki.

Lényegében egy gondosan kimunkált áltudományos szélhámosság, ami 943 oldalas, és 374 mentális “zavart” sorol fel. Korábban több orvos is kijelentett igen felháborító dolgokat a pszichiátriai kórképekkel kapcsolatban.

A betegség felfedezője, Leon Eisenberg a halálos ágyán beismerte, hogy az ADHD pusztán egy ellenőrizetlen teória, ez nem tartotta vissza sem őt, sem a kollégáit attól, hogy szülők millióitól söpörjenek be pénzt.

Meghamisított túlélési arányok

Főleg a rákdiagnózisok kapcsán merült fel többekben, hogy nem ártana utána járni a statisztikai adatoknak, és mélyebben belesni a színfalak mögé. Ekkor olyan botrányos adatokat tettek közzé, ami hátborzongató volt.

Kiderült ugyanis, hogy a rákos betegek túlélési aránya semmit sem javult az elmúlt 50 évben, sőt, inkább romlott. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a végeredményt “kikozmetikázzák”.

Mivel a kezelések egy része legalább annyit tudott fejlődni, hogy 5 évnél tovább élnek a betegek, ezért az 5 éven belüli túlélési arányt jelentősebben tudták javítani, azonban 5 éven túl ugyanúgy meghal a páciensek jelentős része, sokszor sokkal súlyosabb rákban, mint az eredeti, kezelt betegség.

Ráadásul a statisztikába gyakran olyanokat is beleszámolnak, akiket valójában nem is rákkal kezeltek, csak jóindulatú daganattal, ami egészen más. Erről bezzeg nem szól a fáma…

HPV oltás végzetes mellékhatásokkal

A HPV oltás volt a másik nagy botrány a gyógyszeripar történetében, azzal a különbséggel, hogy az oltás ma is létezik, és vígan adják befele mindenkinek, holott több kutatás rávilágított, hogy neme lég biztonságos.

A gyógyszergyárak azonban nem vonták ki a forgalomból, mert ez alapvetően rendítené meg a bizalmat az amúgy is egyre oltásellenesebb társadalomban. Helyette megmásítják az adatokat, áltanulmányokat rendelnek meg pénzért, és próbálják elhallgattatni az áldozatok családjait.

Peren kívül egyezkednek ezekkel a családokkal, hogy ne legyen túl nagy médiahírverés belőle.

A Gardasil oltás esetében világszerte több száz esetben történtek súlyos szövődmények, mint agyvérzés, bénulás, idegrendszeri károsodás, rosszabb esetekben halál.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.