CímlapsztorikEgészségünkTudomány

Az egészségügyi maffia hallgatja el a betegségek természetes ellenszereit? Egyre több orvos “áll ki a sorból”

Pedig akik “nem tartják a sort”, azoktól sokszor elveszik a magánpraxisukat, és nem gyógyíthatnak többé.

Egy titkos harc húzódik az egészségügy színfalai mögött?

Egészségügy: a színfalak mögötti politikai összefonódás

Az emberek el akarják hinni, hogy a hatóságok, a kormányok, a nagy szervezetek őértük vannak.

Hirdetés

Pedig ez nincs így, és ez különösen igaz az egészségügyre vagy az élelmiszeriparra. Bár mi tartjuk el őket közvetett módon az adóinkból, mindez csak illúzió.

Nincs befolyásunk felettük, és az egészségügyben például igen gyakran a kormányok akarata érvényesül, de őnekik a háttérből a tőke diktál: a gyógyszeripar, diagnosztikai, technológiai és kórház cégek, illetve ezek befektetői és a biztosító társaságok.

Pénzemberek diktálnak az egészségügynek

Befizetett adóink és betegbiztosítási járulékaink a multikhoz kerülnek. A rendszer fenntartásáról gondoskodik az ENSZ, a világkormány, amelynek saját egészségügyi minisztériuma van (WHO), saját gyerekügyi (UNICEF), kulturális (UNESCO), saját mezőgazdasági (FAO) minisztériuma; saját hadserege, saját egyeteme, saját bankja (Világbank, IMF). Ma ők diktálnak a kormányoknak.

Nekik pedig a pénzemberek diktálnak.

Ezért nem létezhetnek ma sem nyilvánosan oylan természetes gyógymódok, amik alapanyagait fillérekért be lehetne szerezni, vagy az egészet meg lehetne termelni otthon.

Sok orvos a kannabiszt hozza fel példaként, melyet a 70-es években boszorkány-üldöztek a hatóságok, miután kiderült, hogy hatásos lehet a rák ellen.

A kannabisz egyetlen bűne ez volt, és az, hogy bárki termeszteni tudta volna magának, így a gyógyszermaffia nem tudott volna pénzt csinálni belőle.

Mi több, mivel rengeteg más betegség ellen hatékony volt, az egészségügy teljes egészének bevételeit veszélyeztette…

Egyre több orvos mondja, hogy “elég”

“Álmom megvalósítása érdekében orvosi egyetemen tanultam. Sok éven át meg voltam róla győződve, hogy a helyes úton járok. A valóság azonban valami egészen más volt.”

Hirdetés

Ilyen és ehhez hasonló kijelentések hangzanak el egyre többek szájából.

Azonban a rendszer addig állni fog és erős marad, amíg ezek a felismerések nem indulnak meg tömegével. Ezeket az orvosokat ugyanis ha nem fognak össze az igazukért, ellehetetlenít a gyógyszermaffia.

Elveszik az orvosi lincencüket, nem praktizálhatnak többé, vagy egyszerűen csak elhiteltelenítik őket.

Azonban érik már az a bizonyos változás, mely elsöpörheti a pénzemberek által automata gépként működtetett inhumánus egészségügyet.

A helyére pedig hozhatnak valami sokkal emberközpontúbbat…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!