CímlapsztorikMisztikum

Az illuminátusok tiltott történelme: a világ felett álló hatalmi rend valódi története

Kevesek tudnak róla, még kevesebben voltak, akik belülről látták a rend működését, mely állítólag évszázadok óta terelgeti a világtörténelmet az általuk kijelölt mederben.

A történelem útvesztői mindig is nagyon szövevényesek voltak, különösen akkor, ha a titkos rend, az illuminátusok rendjének a nyomára próbált bukkanni valaki.

Az illuminátusok rendje az egyházat is minduntalan próbálta megkaparintani, ami sikerült is, nekik, állítólag Ferenc pápa már teljes jogú illuminátus tag.

Hirdetés

Ő az első nem egyházi pápa, aki valójában nem Jézus tanait szolgálja és terjeszti.

A világtörténelem során az illuminátus rend volt az a belterjes társaság, mely rendszeresen titkos találkozókat szervezett, és voltak olyan csoportok, melyek szoros összefüggésben voltak az illuminátus rend tagokkal.

Ilyen volt a Bilderberg csoport, ami a világ legbefolyásosabb üzleti teljhatalmú “urait” tömörítette egybe.

Sok kutató szerint ide tartozik az úgynevezett Rózsakeresztes rend is, melynek tagjai között olyan neves emberek is voltak, mint Isaac Newton vagy Leonardo da Vinci.

A csoport állítólag nagy befolyással és hatalommal bírt egész Európában, beleértve a királyi családokat és politikusokat.

A film utánajár a különböző titkos szervezeteknek és hihetetlen történeteiknek, valamint újságírókat, írókat és szakértőket szólaltat meg, akik évtizedek óta próbálnak fényt deríteni a titkaikra.

Az illuminátusok álltak állítólag a világ nagy háborúinak kirobbantása mögött.

Egyúttal a világot mozgató alapvetően igazságtalan pénzügyi rendszer lefektetésén is ők mesterkedtek, amikor a Rothschild bankház sorsát és meggazdagodását “egyengették”.

A rend állítólagos továbbéléséről és vélelmezett ténykedéséről számos mítosz és összeesküvés-elmélet alakult ki.

Hirdetés

Ilyen a francia forradalom kirobbantásának vádja is, miszerint illuminátusok álltak volna a háttérben. Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei titokban tovább élnek és még ma is világuralomra törnek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták és okozzák máig is.

Egyesek egészen odáig mennek az elméletekkel, hogy azt állítják, hogy magát a Vatikánt is “megszállták”, és a rend a jelen politikai és társadalmi folyamatok mögé rejtőzve próbálja megkaparintani a teljhatalmat.

Ezt pedig a nem túl távoli jövőben egy egységes világkormányzás keretei között fogják kiteljesíteni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.