CímlapsztorikEgészségünk

Betiltott rák gyógymódok: ezeket őrzi lakat alatt a gyógyszeripar

Több mint 50 éve tudják mi a megoldás, azonban a kemoterápiás vágóhíd még mindig “kifizetődőbb” a gyógyszervállalatoknak és a futószalagszerűen működő egészségiparnak.

Ami az elhallgattatás mögött van. Mire ezt végig olvasod, teljesen le fogsz döbbenni…

Az elmúlt 50 év gyakorlatilag kidobott fél évszázad a rákkutatás tekintetében.

Hirdetés

Emberek, hát senkinek nem tűnt fel, hogy öt évtizede csak hülyítenek mindannyiunkat?!

El akarják hitetni velünk, hogy ennyi idő alatt sem jöttek rá arra, hogy pontosan hogyan kellene gyógyítani ezt a betegséget.

Hogy miközben embert juttattunk a Holdra, és genetikailag módosított csecsemőket hoznak létre Kínában, vagy legyőztük az AIDS-t… aközben ha valaki rák diagnózist kap, az felér egy halálos ítélettel!

A rákgyógyszereket egyszerűen csírájában elfojtották az elmúlt fél évszázadban.

Pedig a múltban rengeteg rákgyógymód létezett, melyet még a kezdetekkor elhallgattak, a felfedezőiket pedig elhallgattatták, vagy ha ez nem ment, akkor elvették tőlük a praktizálási jogot, vagy elhiteltelenítették őket.

Rene Caisse Essiac teája, Royal Rife frekvencia gépe, vagy dr. Stanislaw Burzynski lenygel kutatóorvos már rég megoldást kínáltak a világnak.

Helyette ki lettek törölve a tudomány világából, noha nem volt kifejezett cáfolat az általuk bemutatott megoldásokra.

Az egész nem szólt másról, mint a PÉNZRŐL, mint mindig.

Sőt, botrányos kimondani, de így van:

Hirdetés

Az onkológiának ma már nem mindenhol “elég” a valódi beteg.

Az USA-ban kaptak rajta több orvosi kört, akik SZÁNDÉKOSAN diagnosztizáltak hamisan rákot egyes betegeknél, hogy a méregdrága kezeléseknek alávessék magukat.

Ezzel újabb pénzt folyasanak be a rendszerbe…

A rákipart annyira áthatja a bűnözés, hogy a saját orvosaik és nőgyógyászaik rutinszerűen támaszkodnak hamis pozitív diagnózisokra, hogy hatalmas pénzeket keressenek azzal, hogy azt hazudják az embereknek, hogy rákjuk van, majd kemoterápiával “kezelik” őket.

A kemoterápia nem más, mint egy mészáreszköz a “vágóhídon”, ahol futószalagon gyártják a halált és az emberi, családi tragédiákat.

Mert ne mondja nekünk senki, hogy egy nyavalyás betegséget 50 év kutatás után sem lehet gyógyítani, miközben már kvantumfizkai felfedezések sorát tesszük minden héten…

Előbb vagy utóbb, de fény derül az igazságra, és arra, hogy mekkora bűnöket követett el e a gyógyszerlobbi a saját profitjának és monopolhelyzetének a megőrzése érdekében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.