Misztikum

Bibliai bizonyíték? Jézus vérét találhatták megy egy 1200 éves ereklyében!

Mike Willesee azt állítja, hogy rátalálhattak Krisztus vérére.

A Biblia első komoly tudományos bizonyítékai, mely Jézus létezését is megerősíti. Megvan a Messiás genetikai kódja?

A híres újságíró-világutazó és hobbikutató nemrég a “Blood of Christ”, azaz Krisztus vére című dokumentumfilmben tárta a világ elé a sokkoló bizonyítékokat.

Hirdetés

A filmben sorra veszi azokat az említésre méltó eseményeket és ügyeket, melyek során krisztusi csodáról beszéltek az egyház berkein belül.

Nemrégiben mi is beszámoltunk többek között például a vérző ostyák rejtélyéről és arról, hogy Ferenc pápát magát is kirendelték egy ilyen csoda kivizsgálására és igazolására.

Mike kutatásai alapján azt állítja, hogy a legkorábbi “nyomok” Krisztusra vonatkozóan egy 1200 éves ereklyéhez köthetők Olaszországban.

Ez a titokzatos dolog ugyanis olyan maradványokat tartalmazott, ami egyértelműen emberi szövetek jelenlétére utalt.

Eduardo Linoli professzor volt az, aki saját maga is megvizsgálta tudományosan, és az eredmények amiket később közzétett, hajmeresztőek voltak.

Ebben az 1200 éves relikviában ember szívizomszövet maradványokat talált.

Ráadásul a vizsgálatok kimutatták azt is, hogy ezek a maradványok frissek voltak, tehát csak olyan szívből származhattak, ami nem sokkal előtte még “élt”, azaz dobogott, pumpálta a vért.

Ez a lelet egyébként a katolikus egyház legnagyobb eucharisztikus csodájaként elismert dolog.

A jelenség több mint 100-szor ismétlődött már meg, először a nyolcadik század közepén következett be, a város Szent Legonziano-nak szentelt templomában.

Hirdetés

Az úgynevezett Oltáriszentség belsejében “keletkezett” valami csoda, az ostya valóban élő hússá, a bor pedig élő vérré változott át.

A vér 5 szabálytalan formájú és különböző nagyságú rögben alvadt meg.

A Csodás Húst és Vért 1200 éve természetes állapotában őrzik, az ereklyék ki vannak téve fizikai, légköri és biológiai hatásoknak, ennek ellenére eredeti állapotukba n maradtak fenn.

Ez már önmagában véve rendkívüli jelenség.

Az eddig elvégzett tudományos vizsgálatok egyértelmű és mindenre kiterjedő, igenlő választ adtak a közép-olaszországi Lanciano Eucharisztikus Csodájának hitelességét igazolva.

Egy frissebb vizsgálatot is elvégeztek a leleten, és ugyanazt a korábbi eredményt hozta ki.

A szkeptikusok szerint arról lehet szó, hogy az Oltáriszentség burkolatát több ízben ellenőrizetlenül eltávolították, így tulajdonképpen “manipulálva” idézték elő a csodát.

A szakértők másik része azonban meg van róla győződve, hogy ez valódi csoda, és hogy a “zárványban” valóban Krisztus vére van.

Vagyis az emberiség birtokában van a Messiás genetikai kódjának…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.