Címlapsztorik

ByeAlex totál kiakadt egy étteremben a kihűlt burger miatt, megy az adok-kapok!

“Nem mellékesen nektek nem kell fizetnetek egyetlen dalomért sem. Én fizettem” – írta Bye Alex. Az ételt összezacskózták a hideg üditővel – ezt tette szóvá a zenész, amire jött az étteremlánc válasza.

Szórakoztató komment-háborúba keveredett Bye Alex egy étteremlánccal a Facebok-oldalán. A noizz.hu szúrta ki a zenész posztját, amiben arra panaszkodott, hogy rendelt egy hamburgert, de azzal “összezacskózták” a hideg üdítőt is, ami lehűtötte az ételét.

“Amikor nagyritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat. #nemlogikus”

Hirdetés

-írta rövid posztjában, amiben a burgerező céget is megjelölte.

A bejegyzésre kommentben reagált az étteremlánc, akik azt írták, elképzelhető, hogy egy munkatársuk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni.

De az is előfordulhat, hogy a futár cég több címet visz ki és ezért hűl ki az étel.

“De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért. #nemlogikus”

-fűzték hozzá.

A történet azonban itt nem állt meg, mert a kommentre írt egy kommentet Bye Alex is. Az X-Faktor mentora úgy fogalmazott, szerinte ő nem az ételt minősítette, és “elnézést kért”, amiért szóvá merte tenni a problémáját.

“Nem mellékesen nektek nem kell fizetnetek egyetlen dalomért sem. Én fizettem”

– írta Bye Alex, és azt is hozzátette, hogy:

Olyannal soha nem találkozott még, hogy panasz után nem egyszerűen csak elnézést kérnek a vendégtől, hanem még nyílt kommentben kérik ki maguknak az egészet. Szerinte ez öngól.

Hirdetés

Erre aztán később jött azt étteremlánc válasza is, akik szerint ha öngólt rúgtak azzal, hogy szót emeltek a stílus ellen akkor “nagy örömmel rúgták be”.

“A kritikát több módon lehet fogalmazni, ki így, ‘ki úgy’. Az esetben, ha az étteremnek jelzel közvetlenül, ami rövidebb út lehet, mint a saját oldaladra egy #nemlogikus poszt, akkor remélhetőleg a protokoll szerint fognak eljárni, és kárpótolnak, ahogy mindenki mást” – írták.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.