CímlapsztorikÉrdekes világ

Diana hercegné eltitkolt lánya kerülhetett elő: Sarah nyomait a király család “tüntette el” korábban

Állítólag Sarah 10 hónappal hamarabb született, mint Vilmos, így az öröklési sorban is előrébb van. Ezért kellett őt “letüntetni”.

Diana eltitkolt lánya

Úgy tudni egyes meg nem erősített források szerint, melyeket évek óta “pletykálnak”, hogy Diana hercegnőnek titokban mégis születhetett egy lánya.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezek meg nem erősített információk, így vagy igazak, vagy nem, ugyanakkor egyre többen foglalkoznak ezzel az eltitkolt gyermekkel.

Hirdetés

A Globe magazin ugyanis egy fotót is talált a kislányról, de a Femcafé is megírta a történetet, melyet rengeteg külföldi médiatermék is lehozott.

Diana hercegnő lányát állítólag Sarahnak hívják.

A kislány nevelőszülőkhöz került a palota nyomására, majd felnőttként az Egyesült Államokba költözött.

A királyi család veszélybe került vérvonala

Állítólag azért kellett elhagynia a szigetországot, mert miután Károly herceg fülébe jutott, hogy ő azt gondolja, a ő felel Diana haláláért, életveszélyben érezte magát.

Pletykálnak egy utcai kamerafelvételről is, amin Károlyt látni, miközben egy szőke, hosszú hajú lánnyal veszekszik az utcán.

A lap állítása szerint ekkor szembesítette Károlyt Sarah, hogy tudja, hogy ő okozta Diana balesetét. A lány Amerikába menekült előle, ahol Katalin hercegnővel és Vilmossal is találkoztak egy tengeren túli utazásuk alkalmával.

Más forrás azt állítja, hogy Sarah igazából Diana és Károly első gyermeke, aki úgy született, hogy a palota kérésére petesejtet és spermát vettek le a királyi pártól, amit orvosuk nem semmisített meg, hanem kettejük örökítőanyagából embriót hozott létre, amit beültetett saját feleségébe, aki kihordta a valódi trónörököst.

Sarah 10 hónappal hamarabb született, mint Vilmos, így az öröklési sorban is előrébb van. A felvételen állítólag a trónra való igényét jelentette be apjának, aki kiakadt a hír hallatán.

Nem tudni, mi az igazság

A történet és az információk megehetően “ingoványosak”. Eddig sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudták, így a mai napig szóbeszéd, hogy valóban létezhet-e az eltitkolt leány, Sarah.

Hirdetés

Van abban ugyanis logika, hogy a királyi család el akarta tüntetni a világ elől, hiszen az nemrég egy BBC dokumentumfilmből is kiderült, hogy azt is elhallgatták a nyilvánosság elől, hogy Diana mély mentális állapotban volt, kezelésre szorult volna hangulatingadozása miatt…

Sarah, a titokzatos női trónörökös rejtélye tehát továbbra is szóbeszéd témája…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!