CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

“Egy vagyunk sokezer civilizáció közül” – A NASA semmisítheti meg a vallásokat a Földön?

A NASA olyan felfedezés és tudás birtokában lehet, mely a feje tetejére állíthatja az emberi társadalmat.

Avagy az igazság, amit soha nem fognak nyilvánosságra hozni?

Vagy már elkezdődött a társadalom “szoktatása” és felkészítése a nagy bejelentésre?

Hirdetés

Egyre több olyan bejelentése volt az utóbbi években a NASA-nak, mely egy adott irányba terelte az idegen élet utáni kutatásokat, és úgy általában véve a közvélemény vélekedését azzal kapcsolatban, hogy van-e élet a Földön kívül.

A különös irányváltás sokak szerint egyáltalán nem véletlen, és valójában tervezettség áll mögötte.

Vagyis a NASA birtokában lehet egy olyan, a közelmúltban szerzett tudásnak, mely mindent megváltoztatna.

Kezdve a gyanús körülményekkel a marsi élettel kapcsolatban, melyet eleinte tagadtak, mi több, lehetetlennek tartottak. Még azt is, hogy a múltban volt élet rajta.

Ma pedig már azt pedzegetik vezető NASA tudósok, hogy NAPJAINKBAN is lehet élet rajta, és földalatti tavak borítják a felszín alatt részeket.

De ott vannak az Apollo-missziók, melyek nagy hirtelenséggel értek véget és a NASA soha többé nem ment vissza égi szomszédunkra.

Sokak szerint nem véletlenül, és akadnak olyan források, melyek azt állítják, hogy 300 millió idegen állampolgár tartózkodik a Holdon.

Az elmúlt 5 évben rengeteg exobolygót, olyan másik világot fedeztek fel, melynek tucatjairól derült ki, hogy élet lehet rajta, mert alkalmasak hozzá a körülmények.

Sokak szerint a NASA már rég rátalált azokra a hipotetikus és tudományos bizonyítékokra, melyek egyértelműen azt mutatják, hogy több millió másik civilizáció létezhet rajtunk kívül.

Hirdetés

Ezek közül is minimum több ezer van hasonló fejlettségi szinten, de vannak nálunk jóval fejlettebb civilizációk, melyek szándékosan rejtőzködhetnek az univerzum sötétjében.

Elég azt a német csillagászt említeni, aki szintén azt fejtegette korábban, hogy nem véletlen, hogy olyan csendes az űr, és hogy a fejlett fajok bujkálnak a túlélés érdekében, ellenben az emberrel, mely szétkürtöli létezését más világok felé…

Alapjában rengetné meg az Istenhitet, és a világnézetet a Földön valamennyi emberben a felismerés.

“Egy vagyunk sokezer civilizáció közül.”

Ez az a végső titok, ami miatt a NASA az egészet eltitkolja – állítja rengeteg konteó.

Abban van némi igazság, hogy a kereszténység mint vallás alapjaiban remegne meg, ha kiderülne, hogy más világokban is élnek fejlett, értelmes, öntudattal rendelkező lények.

Akkor ugyanis felmerülne, hogy őket vajon ki teremtette.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.