Egészségünk

Elég egyetlen kanál ebből: energikus és kipihent leszel másnapra tőle!

A lent bemutatott keveréknek m,ár egy ideje az orvostudomány is kutatta a titkát, mire sikerült megfejteni, hogy miért ennyire hatásos.

Ajánljuk mindazoknak, akik rendszeresen általános fáradtsággal küzdenek, akiknek kimerültek a szervezetük energiaraktárai, és akik folyamatosan úgy érzik, hogy egész nap álmosak, vagy vitaminhiányban szenvednek.

Sokan ugyanis ébredés után is nagyon fáradtak, és ez az érzés jellemzi aztán az egész napjukat.

Hirdetés

Ezek aztán sokszor már a kávé sem segít, mert a koffein bár éberséget kölcsönöz, de egy alapvetően energiahiányos szervezettel nem tesz csodát.

A lenti keverék azonban feltölti a szervezeted energiaraktárait.

Mutatunk egy olyan dolgot, ami nagyon sok emberen segített már, és krónikus fáradtságból is gyógyított ki embereket.

Ezzel a recepttel nagyon könnyen fel tudod tölteni a szervezeted energiaraktárait. Mindössze két összetevőből áll, amit könnyen be tudsz szerezni a boltokban.

Hozzávalók:

  • 5 teáskanál virágméz
  • 1 teáskanál Himalájai só

Keverd össze a hozzávalókat és tárold lezárva egy üvegedényben.

Csinálhatsz nagyobb vagy kisebb mennyiséget is, de az arány maradjon meg. Egy kiskanálnyit minden lefekvéskor tegyél a nyelved alá, és hagyd, hogy szépen lassan feloldódjon a szádban.

Sokan ne tudják miért hatásos, és vannak olyanok, akik nem is hisznek benne. De ha kipróbálod, garantálton sokkal energikusabb leszel reggelente.

A Himalája só ugyanis 80 féle ásványi anyagot rejt magában, ebben rejlik a kulcsa. Mindemellett sok benne a nyomelem amikre a szervezetnek szüksége van.

Hirdetés

A mézben található kalcium, réz, vas, magnézium, mangán, foszfor, kálium, nátrium, cink és kis mennyiségben B1, B2, B3, B5, B6, C-vitamin.

A méz közel 70-féle gyógy-, és fiziológiai hatással bír.

Emellett a méz és a só a szerotonin mennyiségét is megnöveli a szervezetben ami csökkenti az alvás utáni stressz mennyiségét a szervezetünkben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!