CímlapsztorikÉrdekes világTudomány

EZÉRT fogják hamarosan bejelenteni a földönkívüliek létezésér? Előttünk a végső bizonyíték?

Ami az elmúlt időszakban zajlott különféle szervek és vezetők (SETI, NASA, Pentagon) nyilatkozatai alapján, azok nem mást, mint az emberiség felkészítését szolgálják a teljes igazságra – állítják. Nagy horderejű bejelentések várhatók.

Sokat sejtető nyilatkozatok a NASA és SETI háza tájáról

A földönkívüli élet bejelentése még a mi életünkben megtörténhet, ez egyre biztosabb.

Ha években kellene kifejezni, akkor is ki lehet mondani azt, hogy ettől naptól kezdve gyakorlatilag bármelyik pillanatban.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban ugyanis több vezető és tudós tett olyan sokatmondó nyilatkozatokat, amelyekből arra lehet következtetni, hogy az emberiség és a tudomány valóban fordulóponton van a kérdéssel kapcsolatban:
Egyedül vagyunk-e a kozmoszban?

A Földön kívüli intelligenciát kutató SETI Intézet vezető csillagásza, Seth Shostak olyan biztos benne, hogy 25 éven belül hallani fogunk az idegen intelligenciákról, hogy pár éve több száz emberrel kötött fogadást erre egy szakmai találkozón.

Ugyanakkor Bill Nelson, a NASA vezetője is hasonlókat nyilatkozott mostanában több ízben is a sajtónak.

Reagált nemrégiben a Pentagon ufójelentésére Bill Nelson, aki a most nyilvánosságra hozott ufójelentés titkosított verzióját is ismeri.

A NASA jelenleg is foglalkozik az intelligens élet és civilizációk kutatásával az univerzumban, egyelőre találat nélkül.

Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Személy szerint úgy vélem, hogy nem

– felelte Nelson az intelligens földön kívüli életről szóló kérdésre.

A Tejútrendszerünkben több mint 200 idegencivilizáció élhet, köztük 36 kommunikálni is képes lehet?

Egy nemrég megjelent alapos tanulmány során megkísérelték számba venni a “felújított, kiegészített” Drake-formula segítségével matematikailag, hogy hány értelmes és fejlett civilizáció létezhet.

Ez a Forbes beszámolója alapján arra jutott, hogy minimum 30, de akár 211 idegen fejlett civilizáció élhet csak a mi tejútrendszerükön belül.

Hirdetés

Ezek közül összesen 36 civilizáció juthatott el arra a technológiai fejeltségi szintre, hogy képes legyen kommunikációra

-írja a The Guradian.

Ezek között pedig lehetnek olyan fajok is, melyek jóval fejlettebbek az emberiségnél.

Arról nincsenek információk, hogy ezek a fajok tudnak-e egymás létezéséről, esetleg megkíséreltek-e bármilyen módon kapcsolatba lépni egymással vagy akár a Földdel.

5-10 éven belül durva bejelentések és felfedezések változtatják meg az emberiséget

5-10 éven belül egészen biztosan tanúi és átélői leszünk egy olyan felfedezésnek a földönkívüli élettel kapcsolatban, mely megváltoztatja majd az életünket.

A társadalmat, a vallásokat, az emberek kozmoszhoz való viszonyát is.

Léteznek olyan elképzelések is, hogy titokban már bizonyos szervezetek sokkal többet tudhatnak mint az átlagember, és megindult a felkészítése a világnak a komoly bejelentésekre.

Az idegenek létének bizonyításával ugyanis nagyon kemény kérdések merülhetnek majd fel a világunkban: ha léteznek idegenek, őket ki teremthette a saját képmására? Földönkívüli felebarátainkként kell majd kezelnünk őket?

Őket is megváltotta Jézus? A Messiás más bolygókon is elterjeszthette a kereszténységet?

Mi fog történni az első kapcsolatfelvétel után?

A “hogyan tovább” egy teljesen új, izgalmas korszakba vezetheti át az emberiséget.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!