CímlapsztorikEgészségünk

Gyógyító energiákat képes tárolni és felhasználni a szervezet a rákos sejtek gyógyítására – állítja egy tanulmány

A gyógyító energia márpedig létezik – egyre több tudós és tudományos eredmény igazolja: ez lehet a spontán öngyógyulások rejtélyének a nyitja?

A “gyógyító energia” olyan dolog, amellyel kapcsolatban sok egészségügyi szakember még mindig lesüti a szemét.

Azonban egyre többen kezdik ezt felismerni a tudósok közül is annak köszönhetően, hogy az eredmények és a tudományos kutatások egyszerűen önmagukért beszélnek

Hirdetés

-írja az ÚjVilágtudat

Nem sok ember tudja ezt, de az “elme-test” kapcsolatnak és a “távolból való gyógyításnak” valójában statisztikailag szignifikánsabb eredményei vannak a gyógyítás terén, mint a gyógyszerek használatán alapuló tudomány nagy részének.

A távolról történő gyógyítás egyszerűen azt jelenti, hogy valaki a figyelmét a beteg felé irányítja, gyógyító szándékkal.

Ez az elme-anyag kölcsönhatás egyik formája, amelyet a tudomány többször is dokumentált.

Például még 1999-ben Jessica Utts, az Irvine-i Kaliforniai Egyetem statisztikus professzora publikált egy cikket, amely kimutatta, hogy a parapszichológiai kísérletek nagyobb arányban előzték meg a szívrohamokat, mint a napi adag aszpirin.

Utts azt is kimutatta, hogy ezek az eredmények sokkal jobbak, mint a különféle gyógyszerek, például a vérlemezke gátlók terén végzett kutatások eredményei.

Számos példa létezik, és szó szerint több ezer, a parapszichológia és a kvantumfizika területén lektorált publikáció, amelyek kétségtelenül bizonyítják, hogy igen, az elme és az anyag kölcsönhatásban vannak.

Az, hogy kölcsönhatásba lépnek, és ezeknek az interakcióknak a természetét tanulmányozzák, az egyik oka annak, amiért sok figyelemre méltó tudós évek óta hangsúlyozza, hogy nem az anyag az egyetlen valóság.

A SAGE Journals folyóiratban nemrég megjelent tanulmány a ráksejtek transzkripciós változásait vizsgálta, ami a gyógyító szándék hatására következett be laboratóriumi körlmények között.

Hirdetés

A vizsgálat célja az volt, hogy felmérje, hogy a tárolt vagy rögzített energia hatással van-e az emlőrák sejtjeire energiával töltött pamut felhasználásával, melyet a módszert gyakorló gyógyítók elektromágneses energia kibocsátásakor rögzítettek.

Ami a gyógyulást illeti, a tanulmány rámutat a következőkre:

“Gyakorlatilag az összes nyilvántartott társadalomban beszámoltak arról, hogy bizonyos személyek rendelkeznek a gyógyítás képességével.

Gyakran ezt a gyógyulást ilyen vagy olyan szellemi tanításokkal társították, és maguknak a gyógyítóknak is néha különleges státuszt adtak a kultúrákban.

A gyógyítók különféle gyakorlati módszereket alkalmaztak, beleértve a kézrátételt, az imát és a megváltozott tudatállapotokat, hogy csak néhányat említsünk.

Hippokratész ezt a gyógyítást ‘sok ember kezéből áradó erőnek’ nevezte.”

Ezt a fajta gyógyítást az emberi történelem során számos kultúrában gyakorolták, különösen a buddhizmusban.

Az ókori szövegek ezen a területen tele vannak kivételes képességekkel rendelkező emberek történeteivel, de ami még izgalmasabb, hogy olyan jelenkori valós példáink is vannak, amelyeket nem igazán lehet megcáfolni.

Például, amikor a modern kutatásokról beszélünk, ezen a területen az egyik úttörő egy Bernard Grad nevű biológus volt, a McGill Egyetem munkatársa.

Ellenőrzött kísérletek során felfedezte, hogy bizonyos emberek képesek befolyásolni a növényi magvak csírázását, a növények gyorsabb növekedését, valamint a sóoldattal sokkolt magok gyógyulását.

Továbbá meg tudta mérni a gyógyítók képességét a golyva csökkentésére és a sebgyógyulás serkentésére egerekben.

Ami érdekes az adott tanulmányban, hogy nem ez volt az egyetlen.

Az American Journal of Chinese Medicine folyóiratban megjelent tanulmány, amelyet az Egyesült Államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtárában találhatunk, kimutatta, hogy egy különleges képességekkel rendelkező nő fel tudta gyorsítani a magok csírázását egy erőteljesebb vetőmag kifejlesztése céljából.

Sun Li Chun volt a neve, és mély transzszerű állapotba került, és 20 perc alatt a száraz magokat ki tudta csíráztatni, ami normál körülmények között 3-4 napig tart.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.