Misztikum

Háromszögletű ufót kaptak lencsevégre az USA repülőgép-hordozóján? videón a titokzatos tárgy

A hadsereg tényleg kooperál a földönkívüliekkel?

Háromszög alakú ufó egy repülőgép-hordozón?

A felvétel az egyik vadászgép leszállását rögzíti, aztán amikor a gép leszáll, feltűnik valami a háttérben. Egy nagyobb méretű, háromszög alakú valami “parkol” az anyahajón, ami szemmel láthatóan nem földi eredetű gép.

Legalábbis nincsenek a szó szoros értelmében vett szárnyai, sem hajtóművei.

Hirdetés

A videót megtekintők közül sokan arra tippelnek, hogy a titokzatos gép az amerikai hadsereg egy TR-3B típusú, titkos kémrepülője lehet, ami állítólag földönkívüli technológián alapuló antigravitációs meghajtással is rendelkezik.

Lássuk tehát a szóban forgó videót:

Eltitkolt együttműködés az idegenekkel

Lehetséges lenne, hogy az amerikai hadsereg és a kormányzat kooperál, azaz együttműködik földönkívüli fajokkal?

Ez alátámaszthatná ugyanis azt, hogy miért olyan nagy a titkolózás a Hold körül.

A Holddal kapcsolatban ugyanis rengeteg szóbeszéd kering. Egyesek szerint máig lakott, mások úgy hiszik, hogy a Hold sötét oldalán hatalmas városokban élnek, és legalább 250 millió állampolgára van.

A Pentagon titkos aktái

Korábban már írunk róla mi is (titkokszigete.hu) hogy a Pentagon több ízben tett beismerést arra vonatkozóan, hogy az ufókról, földönkívüliekről szóló jelentések tényleg léteznek a kormány archívumaiban.

Sőt, közzé is tettek belőlük rengeteget, egyúttal beismerték néhány éve az 51-es körzet létezését is.

A híresztelések szerint olyan fejlett szerkezetről van szó, mely 50 évvel az egész világ előtt jár, már ha ténylegesen létezik a videóból sugallni kívánt TR3-B, márpedig ennek szabadalmi terveit nemrégiben maga a kormányzat szivárogtatta ki.

Tehát ha csak tervezet szintjén, de bizonyosan valós volt a háromszög alakú, korát megelőző repülő szerkezet terve, de ennél többet nem tudni róla.

Hirdetés

Létezhet azonban rá egy logikus, kissé szürkébb magyarázat is, mégpedig az, hogy ez a háromszögletű anomália valójában az anyahajó része.

Ha valóban titkolnak róla valamit, vagy ténylegesen idegen technológia van az USA kormányának birtokában, azt még jó ideig nem fogják az orrunkra kötni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.