Misztikum

John Lear: készülnek a világvégére, óriási óvóhelyet hoztak létre titokban

A CIA volt embere megdöbbentő dolgot állít: az USA kormánya nukleáris eszközzel óriási titkos kamrát hozott létre a felszín alatt, amely 25000 ember befogadására alkalmas.

Sokkoló állítások egy közelgő világvégéről és egy titkos óvóhelyről

John Lear, aki nyugdíjas CIA pilótából összeesküvés-elméletekkel foglalkozó szakember lett, egy 2007-es interjúban azt állította, hogy nukleáris eszközzel óriási titkos kamrát hoztak létre a felszín alatt, amely 25000 ember befogadására alkalmas.

Lear azt állította, hogy a bunker létezéséről egy teherautó sofőrtől hallott, aki a helyszínen dolgozott.

Hirdetés

Azt mondta, hogy négy órát vesz igénybe, amíg leér az aljáig, hogy lerakja a cementet, majd ezután indul visszafelé. Valamiért ez az ember eltűnt, miután elmesélte nekünk ezt a történetet,

– mondta Lear.

Továbbá azt állítja, hogy van egy nagysebességű földalatti vonat, amely az 52-es körzetből Las Vegasba közlekedik, ezt a koncepciót azonban a helyi tisztviselők akkoriban cáfolták.

John Lear szerint a Holdra mentik ki a világelitet

John Lear nem először kerül be már a köztudatba.

Korábban azt mondta, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy a Holdon már évtizedek óta egy 250 milliós állampolgári lakossággal működő kolónia él.

Állítólag ide fogja kimenteni a Földön élő tehetősebb elit saját magát, ha jön a világvége.

Ezen kívül Lear azt állította, hogy a helyszínen tartózkodó pilóták azt mondták neki, hogy a bázis titkos kifutópályákkal rendelkezik, amelyeket képesek úgy “nyitni és zárni,” mintha cipzárak lennének.

A katonai felügyelők korábban kijelentették, hogy nem hiszik, hogy nagy földalatti művelet zajlik az 52-es körzetben.

A helyi lakos, Jose Ramirez 2007-ben a CBS8 -nak elmondta, hogy amikor először megérkezett Tonopah-ba, hallotta, hogy a bázison egy olyan repülőgépen dolgoznak, amely “felmegy az űrbe, és lejön, és leszáll a NASA-nak”.

Hirdetés

Ez szintén azt támasztja alá, hogy van valamifajta “összeköttetés” a Holddal…

Világvége, de mi és mikor?

A nagy kérdés, hogy miféle világvége elől menekül az elit és a vezetői réteg?

Azaz minek a tudatában építgetik világszerte a földalatti óvóhelyeket, és miért jöhetett létre ez a titkos bázis az 52-es körzet területén, a föld alatt?

25 ezer embernek otthont adó óvóhelyet építeni csak úgy nem szoktak.

Túlzott elővigyázatosság?

Vagy az elit már rendelkezik olyan információkkal, amik a feje tetejére állíthatják a világot?

Egyesek szerint egy gigantikus napkitörés a veszély, mely esetében a földkéreg egy részébe is behatolhatnak a gyilkos sugarak, ezért építenek minél több földalatti óvóhelyet.

Mások szerint aszteroida becsapódástól tartanak, megint mások egy közelgő pólusváltás veszélyeire hívják fel a figyelmet, ez utóbbira egyre több komoly tudományos bizonyíték áll rendelkezésre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.