Egészségünk

Kannabisz: a tűzzel-vassal irtott gyógymód, mely minden betegségre megoldás lehetne, a gyógyszerlobbi hallani sem akar róla!

Érdekel az igazság? Dönts… Avagy ami a hivatalos oktatásból és médiából kimaradt…

A kannabisz elleni hadjárat mögötti igazság

Korábban azt állították róla, hogy egy démoni drog, és tűzzel-vassal irtották, felléptek ellene a médiában, hatalmas apparátussal, fegyverrel és paripával.

Eleinte senki sem értette, hogy “mit ártott” a kannabisznek hívott kis zöld növény, melynek levele kellemes bódulatot okoznak.

Hirdetés

Sőt, annak fényében pedig még inkább nem értette senki az egészet, hogy az alkohol és más, sokkal nagyobb károkat okozó legális drogok szabad utat kaptak továbbra is.

A kulcsa az egésznek a gyógyszeripari lobbi volt.

A kannabisz boszorkányüldözését azért kellett végrehajtani, mert kiderült, hogy a kis zöld növény leveléből nem csak “vicces cigit” lehet sodorni, hanem rengeteg gyógyhatása van… még a leghalálosabb, gyógyíthatatlan betegségekre is!

Az igazságot túl gyakran cenzúrázzák, elhallgatják, hazugságokkal elleplezik

Ez a kannabisz esetében is így volt. A 70-es években több kísérlet igazolta, hogy hatásos a rákkal szemben, különösen a mellrákkal szemben, valamint számos más betegség tüneteit enyhíti, mint például az asztma, vagy az epilepszia.

Erről a Titkokszigete.hu korábban itt írt részletesen.

Az elhallgatás és a boszorkányüldözés mögött az állt, hogy a kannabisz fillérekből termeszthető volt Amerika-szerte, és ha az emberek és a média rájött volna a hatásaira, a kemoterápia akkoriban kiépülni és jövedelmezővé válni látszó iparága összedőlt volna, mint egy kártyavár.

Akárcsak sok más gyógyszervállalat bevétele is megcsappant volna…

Elvégre ki vásárolt volna drága és mellékhatásokat okozó pirulákat, ha a kertből “lecsípett” növényke minden bajt megoldott volna?

Tovább megyünk:

Hirdetés

Ki vetette volna magát alá a nagyon drága és súlyos mellékhatásokkal járóm kemoterápiás kezelések, ha ott a kannabisz…?

A gyógyszeripar mostohagyermeke

Érthető tehát, ha a kannabisz évtizedeken át a gyógyszeripar mostohagyermeke volt, akit a lépcső alatti rejtett szobában dugdosott, mint Harry Pottert a nevelőszülei.

Most azonban, hogy kiderült, napvilágot látott, hogy mire képes, a kiszivárogtatásoknak és más független kutatásoknak köszönhetően, már megpróbálják az egészet kisajátítani, megszelídíteni.

Természetesen megint csak azért, mert pénzt látnak benne.

Azonban sokak szerint már ez is előrelépés, és megcsillanthatja végre a reményt a halálos rákbetege számára, és azok előtt, akik félnek a rettegett kórtól, hogy a nem túl távoli jövőben talán széles körben elérhetővé tehetnek egy standard kezelést, ami a kannabiszon alapul.

Ne legyenek illúzióink: méregdrágán fogják ezt megtenni.

Tudják,. ha élni akarunk, minden pénzt kifizetünk nekik… Az egészség-ipar továbbra is a kapitalizmus kegyetlen játékszabályain alapul.

De legalább végre lesz tényleges remény, és nem kemóval meg sugarazással való hülyítés.

Fontos megjegyzés

Egyet mindannyian jegyezzetek meg:

Ha komolyan érdekel, hogy miről mi az igazság, akkor szörnyű dolgokra lelhetsz!

Ezekkel szembenézni elsőre olykor nem könnyű, de a felébredéshez elengedhetetlenül szükséges megvizsgálni a bizonyítékokat elfogulatlanul.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!