CímlapsztorikÉrdekes világ

Kovács Zoltán kiakadt Hamiltonra: “Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok?”

Ugyanezt a kérdést egyébként saját magának is feltehetné…

Szerintetek van benne igazság?

Mert valójában egyetlen politikus sem látja például a vidéki magyar rögvalóságot…

Hirdetés

Pulpitusról beszélnek, bort isznak és vizet prédikálnak, miközben a limuzinokban vedelik a pezsgőt, és sokszor fogalmuk sincs a kisember gondjairól…

Vagy hogy a magyarok hogyan élnek…

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozott.

Kifejtette: a magyarországi Forma 1-es futamra érkező – egyébként a magyar gyermekvédelmi törvényről mit sem tudó – sztárok megszólalása azt példázza, hogyan működik ez a hálózat, hogyan lehet akkor, ha egy bizonyos kérdésben – például a magyar gyermekvédelmi törvény esetében – egy tagállam másként gondolkodik, mint azt a nemzetközi mainstream elvárná, megszólaltatni “beszélő fejeket”, akikre a laikus közvélemény figyel.

Talán ez a legaljasabb része annak a kampánynak, amelyet Magyarország ellen folytatnak, hiszen olyan embereket nyernek meg, akik nem tudnak semmit.

Honnan tudná egy Forma 1-es pilóta, hogyan élnek a magyarok, milyen következetesen védi az alkotmány és a magyar kormány a családok és gyermekek jogait?

– mondta az államtitkár.

Megint ment a Sorosozás, mert ebben az országban mindent egy több mint 90 éves bácsira fel lehet húzni rémképként…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.