CímlapsztorikÉrdekes világ

Luxusvillában “vereti” a NER-feleség, Várkonyi Andrea

Precízen célzott Ámor nyila, és pont a leggazdagabb magyart találta el… Sorra vették az “életútját”, kiknél kaparta még ki a gesztenyét… Hát nem semmi a nő, az már biztos! “Lehet utána csinálni…”?

Várkonyi Andrea már az esküvőt tervezgeti új szerelmével, akivel a Story magazin értesülései szerint Budán kezdenek új életet.

Egy üzletember a szerencsés vőlegény, akivel a Story magazin információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet, ezt követően pedig jöhet az esküvő.

Hirdetés

A lap azt írja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.

Így kell kikaparni a gesztenyét

Andrea korábban egyszer volt férjnél volt, 2000-ben kötötte össze az életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, 2006-ban pedig beadták a válópert.

Később sok évig Bochkor Gáborral alkotott egy pár, akivel egy közös gyermekük született. 2018 őszén szakítottak, ezt követően Zsidró Tamással láthattuk Andit, ám ez a kapcsolat csupán három hónapig tartott. A tévést korábban nem foglalkoztatta a házasság kérdése, ezért is volt meglepő a hír, hogy most menyasszony lett.

Az elit és a pórnép

Ebből mindinkább az tűnik ki, hogy az elit csak az elittel kavar.

Legalábbis luxusp-csákhoz luxus papírhercegek járnak.

mert ők nem alacsonyodnak le az átlagember szintjére – gondolhatják ők magukról, akik valójában a nagy büdös semmiből élnek.

Róluk szólnak a hírek, velük van tele a sajtó, de semmit sem tettek le soha az asztalra… Csak jókor voltka jó helyen, jó embeekkel feküdtek le vagy kavartak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.