Egészségünk

Mónika végzetes harca a betegség ellen: a kannabisz mentette őt is meg! Az interjú, amit mások életét is megváltoztathatja!

Most tényleg egy olyan interjú következik, ami megváltoztatja az életed. Alaposan. Egy magyar betegen, Mónikán és az ő történetén mutatja be a kannabisz elképesztő hatásait.

Ebből az esetből is az világlik ki leginkább, hogy mennyire sokoldalú és milyen életmentő erejű lehet ez a csodálatos gyógynövény.

Egy magyar lány elmondta tapasztalatait a MOKE – Magyar Orvosi Kannabisz Egyesületnek.

Hirdetés

Értelmes, elgondolkodtató interjú, ami sok hasonló helyzetben lévő embernek adhat erőt.

Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület (MOKE): Kérlek mutatkozz be és mondj magadról egy pár szót.

Mónika: Dél-Magyarországról származom, a harmincas éveimben járok és jelenleg Kaliforniában élek, ahol babysitterként dolgozom egy magyar családnál.

MOKE: Miért vállaltad el ezt az interjút?

Mónika: Mert az embereknek szükségük van arra, hogy minél többet tudjanak meg az orvosi kannabiszról. Hogy ne keverjék a droggal és ne kezdjenek el azonnal visszakozni, ahogy szóba kerül. Ez egy csodálatos szer és emberek ezreinek tudna segíteni.

MOKE: Kérlek mesélj bővebben a betegségedről, mikor kezdődött, milyen tünetekkel jár és korábban milyen kezeléseket próbáltál.

Mónika: A HPV vírus több vírusból áll össze, melyeknek közel a fele okozhat méhnyakrákot. Ez lehet velünk született “betegség”, mikor is hordozók vagyunk, illetve van olyan fajtája is mely nemi úton terjed. Van akinél sosem jelentkezik a vírus aktívan, van akinél külső, látványos elváltozásokat okoz a nemi szerveken és van akinél alattomosan lappang, majd burjánzani kezd és kialakul a rák. Ezt az éves rákszűrőn lehet ellenőrizni.
18 éves voltam mikor először mentem el egy ilyen rákszűrőre, akkor azonnal kiderült, hogy bennem van a vírus és aktív. P3-as lett az eredményem. Ez már jelzi a vírus aktivitását, de még nem ad okot a pánikra. Egy Isoprinosin nevű gyógyszerrel kezeltek, ami hatásos is volt. Ha jól emlékszem pár évre rá megismétlődött a történet, akkor is ugyanezzel a módszerrel kezeltek, teszem hozzá még Magyarországon.
Évekig tünetmentes voltam, aztán 2013-ban újra előbújt a mumusom. Hozzáteszem akkor épp a béka segge alatt voltam testileg-lelkileg és bizony egy legyengült immunrendszer melegágya ennek a vírusnak.

MOKE: Ekkor Magyarországon voltál?

Mónika: Ekkor még igen, de már tudtam, hogy jövök ki Amerikába.

Hirdetés

MOKE: Elkezdted a “szokásos” kezelést?

Mónika: Nem. Az orvos érdekes módon semmit nem írt fel, közölte, hogy egyek sok gyümölcsöt és 3 hónap múlva csináljuk meg újra a szűrést.
Vártam egy hónapot, ahogy ez szokás, aztán felhívtam őket az eredményem miatt, ami akkor még nem volt meg. Gondoltam, ha ennyi időt várnak vele akkor nem lehet gáz. Eltelt még kb. 2 hét és kijöttem Amerikába. Már vagy 2 hónapja voltam itt mikor édesanyám egy telefonhívás alkalmával közölte, hogy kaptam egy levelet a nőgyógyászomtól, miszerint baj van, azonnal menjek vissza. Naná, hogy bepánikoltam, azonnal kerestem otthon ismerőst és hátsó úton kiderítettem, hogy elváltozást találtak a méhemen és lézeres csonkolást javasolnak. Hát szó szerint betojtam. Teszem hozzá még mindig nem éreztem semmi rosszat. Azonnal elhagytam a cukrot és minden olyan ételt ami savat okozhat. Napi szinten 4000-5000mg C-vitamint szedtem. Ekkor javasolta a gyerekek apukája, aki szintén orvosi kannabisz fogyasztó, hogy próbáljam ki.

MOKE: És ez hogyan történt?

Mónika: Először is el kellett intézni, hogy kapjak kaliforniai személyi igazolványt. Mivel adófizető lakos vagyok, így nem kekeckedtek. Kovetkező lépésként elmentünk egy olyan orvoshoz, aki külön arra van felhatalmazva, hogy az orvosi kannabisz fogyasztását engedélyező kártyát kiállítsa. Persze minden jött-ment indokkal nem lehet odaállítani. Elmentünk hát itteni nőgyógyászhoz, ahol csináltak tesztet és igazolták, hogy aktív a vírus, de ők nem beszéltek elváltozásról egyáltalán. Elmentünk az eredményemmel az orvoshoz, aki így kiállította nekem a kartyát. Következő útunk abba a shop-ba vezetett, ahol az orvosi kannabiszból készült készítményeket árulják. A biztonságiőr természetesen mindent leellenőrzött és beengedett minket. Elmondtuk az eladónak a problémám és ő egy alkoholos alapú orvosi kannabisz tinktúrát javasolt. Ez a fajta készítmény CBD-t tartalmaz.

MOKE: Azt nagyjából tudod, hogy mennyi CBD-t és mennyi THC-t tartalmaz?

Mónika: Őszintén megmondom nem tudom és sajnos az üvegcsén sincs feltüntetve.

MOKE: Mit lehet még tudni erről a készítményről? Bármi ami fontos lehet?

Mónika: Hihetetlen gyorsan szünteti meg a fájdalmat. Szinte alig 1-2 perc és vége a kínoknak. Egyfajta folyékony “leszarom tabletta”, de a drogra jellemző kábultság nélkül. Étvágygerjesztő, jó alvászavarokra és nekem mindössze 1 hónap aktív használat után elnyomta a vírust.

MOKE: Tehát kábultságot, utcai nyelven “betépést” nem okoz?

Mónika: Egyáltalán nem!!!

MOKE: Hogyan, hányszor és mennyi ideig szedted?

Mónika: Első alkalommal, mint írtam 1 hónapig napi egyszer. Ezt az üvegcsét úgy kell elképzelni, mint a régi jó orrcseppet. A kis cseppentő fiolát mindössze negyedig szívtam a tinktúrával.

MOKE: És azt lefekvés előtt nyelv alá cseppentetted?

Mónika: Az időpont mindegy. Amikor eszedbe jut. És igen nyelv alá. Aztán azonnal vizet rá, mert az alkohol piszkosul marja a nyálkahártyát.

MOKE: Azt írtad első alkalommal 1 hónapig szedted. Volt második alkalom is?

Mónika: Igen. Idén márciusban újabb szűrésen voltam. Újra aktív volt a vírus és most már ők is találtak elváltozást. Két héttel későbbre kaptam időpontot biopsziára. Azonnal elkezdtem szedni a “zöldikét” ahogy én nevezem. Két hét múlva megtörtént a biopszia. Kb. másfél hét múlva jött a telefon a doktornőtől. Idézem: Kedves Mónika, bármi is volt az elváltozás, az teljes mértékben megszűnt. Nem tudjuk mitől, de mintha nem is létezett volna!! KÉT HÉT!!
Ezt a vírust nem lehet kiölni a szervezetből, de ezzel a csodaszerrel mindíg vissza lehet szorítani.

MOKE: Mit szeretnél üzenni azoknak Magyarországon akik kizárólag drogként tekintenek a kannabiszra?

Mónika: Csupán csak azt, hogy maga a kannabisz is egykoron gyógyszer volt. Az ókori Kínában ha jól emlékszem. Étvágytalanság ellen, fájdalom csillapítóként, nyugtatóként alkalmazták. Nem a növény tehet arról, hogy az emberek többsége ma már nem a jótékony hatásait keresik, hanem élvezeti cikknek tekintik. Az orvosi kannabisz bár tartalmaz THC-t, de mellette CBD-t is ezért egyáltalán nem okoz kábultságot, nem rontja a reakció időt, nem butít. És csak néhány betegség, amire kiváló: epilepszia, alzheimer, parkinson, rák, depresszió. Természetesen nem minden esetben használható önmagában, viszont kiválóan felerősíti a gyógyszerek pozitív hatásait és tompítja a mellékhatásokat.

MOKE: Köszönöm, hogy időt szántál az interjúra!

Mónika: Nagyon szívesen.

Forrás: orvosikannabisz.hu

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!