Érdekes világMisztikum

Nostradamus 10 megvalósult jövendölése a közelmúltból: tűpontosak!

Ez a 10 eset is azt mutatja, hogy Nostradamus valóban rendelkezett a jövőbelátás képességével.

Lenin rémulrama

Nostradamus első jövendölései között volt az, hogy megjósolja Lenint, a nevét is, és azt, hogy az általa képviselt rendszer sokáig fennmarad. Egy másik jóslatban pontosan meghatározza az évet is.

Jalta és a vasfüggöny

9 országról szól, melyek egy ítélet miatt el lesznek választva a többitől. Lengyelország, Kelet-Németország, Csehszlovákia, Magyarország, Románia, Jugoszlávia, Ausztria és Albánia. Ezeknek az országoknak a sorsa nem egyforma, Jugoszláviának, Ausztriának, és Albániának sikerül kicsúsznia a medve mancsa alól, igaz más-más módon.

Hirdetés

A második világháború

Nostradamus egyértelműen leírja a horogkeresztes zászlókat, a harcokat, a nyomort, majd a győztes Szovjetunió, határait átlépve lerohanja Közép-Kelet-Európát.

Az 1956-os magyar forradalom

Megváltozik a politikai rendszer, előbb véráldozat nélkül, majd erőszakkal, a törvény szigorúbb a rabszolgasorsnál.

A NATO győzelme a Varsói szerződés felett

Egy szövetség, melyet egy tengerről neveztek el, le fogja győzni a sarló és kalapácsot, ráadásul háború nélkül, gazdaságilag.

A szocialista országok felszabadulnak

Ez a jóslat vonatkozhat a szocialista országokra, és a Szovjetunió felbomlása után önállósodó országokra is.

Ceausescu büntetése

A jóslat akár több hasonló vezetőre is vonatkozhatna, de az utolsó sor megjósolja az erőszakos halált és valahol a Kárpát medencében.

A román forradalom utáni év márciusban újra forrong a helyzet

A forradalom után, illetve annak tudatában, hogy Nostradamus megjósolta az eseményeket, az emberek féltek, hogy a következő év márciusára tett forró helyzet, azt jelenti, hogy visszatérnek Ceausescu hívei. A forrongó helyzet ki is alakult, de ezúttal Erdélyben a román – magyar helyzet volt forró, mikor kiverték Sütő András szemét.

1917+73=1990

Az első kommunista forradalom megtér Oroszországba és ott fog uralkodni. Mindenkivel, aki ellenzéki, úgy bánnak, mintha áruló lenne, egy ideig diadalt, diadalra halmoz, de csak 73 évig lesz hatalmon, aztán megbukik. Az 1990-es év tekinthető hivatalosan bukásnak.

Németország egyesítése

Pontosan le vannak írva az események, még Pannónia is meg van nevezve, mint segítő, és az ország nyugati felén hagyják el a menekülők Pannóniát.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.