CímlapsztorikEgészségünk

21. század étrend, avagy a halál „szakácskönyve” – rákkeltő ételekkel tömnek minket az élelmiszeripari cégek

Ott vannak a rejtett mérgek az ÖSSZES ételünkben, alattomosan és lassan ölnek. Csöndben, amolyan 21. századi módra!

Itt a nagy leleplezés arról, hogy hogyan etetnek velünk rákkeltő szemetet nap mint nap!

Az élelmiszeripar kritikus mennyiségben etet meg minket olyan hulladékkal, mely nem való a szervezetünkbe.

Hirdetés

Az ételeink egy része a belekben sem bomlik le, ez pedig gyulladásos, vagy akár daganatos folyamatokat is elindíthat bennünk, különösen akkor, ha évtizedeken át halmozódnak.

Nem véletlen, hogy a patológusok világszerte figyeltek fel arra, hogy az elmúlt 30 évben eltemetett testek nagy része úgy konzerválódott, mintha csak hetekkel korábban lettek volna eltemetve.

A legtöbbjük le sem bomlik, vagy csak kis mértékben indul meg rajtuk a rothadás.

„Már a baktériumoknak sem kellenek”

– állítja Dr. Wener Stolz is, aki saját maga figyelte meg több évtizedes pályafutása alatt, hogy a testek valóban nem bomlanak ma már.

Ennek okát pedig sok szakember az élelmiszereinkkel elfogyasztott tartósítószerekben látja.

A gond azért ennyire jelentős, mert világszerte érezhető a hatása, és sokak gyanúja m ár olyan mértékig terjed, hogy egyenesen azt állítják, hogy az élelmiszeripar szándékosan az emberi egészség ellen lett tervezve.

Tény, hogy az ételeink túlnyomó többsége nem is létezett alig 50 vagy 100 évvel ezelőtt…

Ez pedig azért óriási probléma, mert jól mutatja azt, hogy az élelmiszereink a mai formában véve tele vannak tömve stabilizátorokkal, rákkeltő konzerválókkal, állagjavítókkal vagy egyéb „enzimekkel”.

Hirdetés

Világszerte elterjedt gyomirtószer gyümölcsök, zöldségek, szántóföldi növények termesztése során, vízi és szárazföldi termesztésben.

A GMO-k terjedésével a glifozát felhasználás radikálisan megnőtt az elmúlt években, főleg a génmódosított glifozátrezisztens kukorica alkalmazása miatt.

A glifozát rengeteg élelmiszerünkben van rejtetten is jelen, noha egyre több független tanulmány kapcsolatba hozta már a rákos megbetegedések előfordulásával.

Ijesztő tendencia az is, hogy rengeteg ételünkbe mikroműanyag darabkák kerülnek be.

Ilyenek jelenleg főleg a tengeri eredetű ételek, mivel a halak bélrendszerében világszerte megtalálhatók nanoméretű műanyag darabkák, melyeket egyszerűen szűrni sem lehet.

Mi több, a Titkokszigete.hu írt már arról a gusztustalan gyakorlatról, hogy ezen műanyag szennyezések miatt elrákosodó tengeri állatok húsát is feldolgozzák különféle konzervekként.

Manapság szinte minden ételünkkel kapcsolatban felmerül a gyanú már csak a feldolgozásuk jellege miatt is, hogy rákkeltőek lehetnek.

A WHO a feldolgozott vörös húsokról már hivatalosan is kimondta, hogy rákkeltőek, erről itt írtunk.

Ugyanakkor erős a gyanú a feldolgozott, azaz bolti nagyipari tejjel és a chipsekkel, popcornokkal, zacskós levesekkel kapcsolatban is.

A 21. század élelmiszerek tehát mintha csak a pokol konyhájából kerültek volna elő: nem, vagy alig tartalmaznak tápanyagot, ellenben rákkeltőek, és annál több vegyszer van bennük.

Az élelmiszeripari cégek pedig folyamatosan tömnek minket ezekkel, hogy fenn tudjanak maradni a piacon, minden áron.

Az emberi egészség hiánya, az elrákosodó generációk ugyanis csak járulékos veszteség…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.