CímlapsztorikÉrdekes világ

Nyilvánosságra került Michael Jackson halotti jegyzőkönyve – csoda hogy az 50-et megérte…

Boncolási jegyzőkönyvének ismertetése után után Dr. Richard Shepherd, igazságügyi szakértő csodának nevezte, hogy az énekes egyáltalán 50 esztendős koráig életben maradt.

Amikor Michael Jackson, a pop királya 2009-ben meghalt, már akkor végtelen számú elmélet napvilágot látott arról, hogy pontosan mi vezethetett a halálához.

Akkoriban éppen nagy visszatérésére készült, ami végül sohasem történhetett meg, mert hirtelen rosszul lett otthonában, majd leállt a szíve.

Hirdetés

A mentőben állítólag még életben volt, de aztán rövid időn belül a kórházban elhunyt.

A boncolási jegyzőkönyvet sokáig nem hozták nyilvánosságra.

Nemrégiben azonban ez is publikussá vált, és rengeteg szakember szörnyülködött el rajta: igazság szerint csoda, hogy az 50 éves kort is megérte.

Michael Jackson több nagyon súlyos betegségben is szenvedett.

Frissen napvilágra került boncolási jegyzőkönyve szerint súlyos ízületi gyulladása volt, tüdeje pedig annyira begyulladt és elhegesedett, hogy csak egy tüdőátültetés menthette volna meg az életét, azt azonban pont általános gyengesége miatt nem lehetett elvégezni rajta.

Életrajzírója, Ian Halperin azt állította, hogy tüdőbetegsége örökletes volt.

Ő mondta el azt is, hogy a sztárnak tüdőtágulata és súlyos emésztőszervi vérzései voltak, gyakran kellett kerekesszéket használnia, mert sokszor a légszomj miatt a járás is nehezére esett.

„A legsúlyosabb a belső vérzése, ami akár meg is ölheti”

-mondta el Halperin 2008-ban a The Sun című bulvárlapnak.

Hirdetés

Mindezeken túl egy degeneratív csontbetegség miatt ujjai és gerince is eldeformálódott, ráadásul bal szemére lényegében teljesen megvakult. Prosztatamegnagyobbodása miatt gyakran órákig tartott, mire vizelni tudott.

Ezen kívül lupusa is volt.

Boncolási jegyzőkönyvének ismertetése után után Dr. Richard Shepherd, igazságügyi szakértő csodának nevezte, hogy az énekes egyáltalán 50 esztendős koráig életben maradt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.