CímlapsztorikÉrdekes világ

Orbán Viktor rémálma valósulhat meg a választásokig: Biden pörölycsapása miatt mindent elveszthet

Nem csak letöltendő börtön, de a választások elbukása is várhat rá.

Orbán Viktort kicsinálhatja Joe Biden és az EU

Egyre inkább gyűlnek a fellegek Orbán Viktor körül. látszólag erős vezető képét mutatja, de minden úgy lett időzítve, talán szándékosan, hogy az eddigi legnehezebb politikai és gazdasági helyzetbe kerüljön a 2022-es választásokra az Orbán-kormány.

Hirdetés

Nem csak arról van szó, hogy Joe Biden nyíltan többször is utalt arra, hogy a Magyarországon működő, ahhoz hasonló autoriter rendszereket le kell bontani.

Állítólag még egy alkalommal zárt körben még gengszternek is nevezte a magyar miniszterelnököt.

Az EU vezetőinek is elemi érdeke Orbán Viktor “eltakarítása” az európai porondról, mert túl sokszor szembement velük, túl sok érdeket sértett.

Angela Merkel is levette róla a kezét

Angela Merkel híresen jóban volt Orbán Viktorral és nagyon sokszor a “Mutti” közbenjárása miatt nem indítottak orbán ellen korábban politikai támadásokat, eljárásokat.

Azonban az utóbbi években Merkelnek egyes belső körök információi szeirnt elege lett Orbán Viktorból, még annak ellenére is, hogy Magyarország kulcsfontosságú német összeszerelő üzem.

Merkel emellett vissza is vonult a nagypolitikától, így gyakorlatilag nincs több komoly, befolyásos szövetsége a magyar miniszterelnöknek.

Az Európai Ügyészség letöltendő börtönt kérhet rá

Az Európai Ügyészség vádat emelhet majd korrupciós ügyekben, és el is vitethet magyar politikusokat, vezetőket, ha beigazolódnak a vádak.

Ehhez ugyan csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, de ellenzéki győzelem esetén ez meg fog történni.

Abban az esetben, ha ez nem így lesz, szintén van terve az EU-nak.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel idővel az Európai Ügyészség jogkörét valahogyan bővíteni fogják, hogy jogi elégtételt vegyenek ha arra les szükség.

Így szép lassan, de biztosan valósul meg Orbán Viktor rémálma…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.