CímlapsztorikMisztikumSpirituális

Pió atya próféciája szerint ez vár a civilizációra a 21. század második felében

A híresen ijesztő próféciák könyvében leírtak sorra valósulhatnak meg – állítják.

A híresen rémisztő próféciák könyve, amelyet Pio atya írt, egyre aktuálisabb.

A világ politikai eseményeinek rohamos változása arra késztet bennünket, hogy egyre többet gondolkodjunk a jövőről, miközben próbáljuk megérteni a bonyolult és ijesztő
problémákat.

Hirdetés

A 2002-ben szentté avatott Pio atya egyáltalán nem hagyott ránk örömteli leírásokat a jövőről.

Pio atya 1887. május 25-én született egy jámbor családban. Csecsemőkorától kezdve az Isten iránti szeretetre nevelték, és azt tanította, amit az Úr tanított. Természetesen úgy döntött, hogy összeköti életét az istentisztelettel.

1918-ban megtörtént az első csoda – stigmák jelentek meg a kezén
és a lábán, akárcsak Jézus Krisztusén.

Későbbi életében Pio naponta fogadott embereket hajnaltól estig. Egy másik ajándékot fedezett fel magában – érintéssel tudott gyógyítani.

Széles körben ismert egy eset, amikor egy veleszületett patológiás lányt hoztak hozzá – nem voltak pupillái. A férfi megérintette a szemét, és a lány felkiáltott: “Úristen, mennyi fény!”

A másik jól ismert gyógyulás az az eset, amikor egy háborúban megsérült gyermeket vittek hozzá. Egy repesz úgy összezúzta a gerincét, hogy szegény gyerek egyetlen ujját sem tudta megmozdítani, és beszélni sem tudott. Egy érintés elég volt ahhoz, hogy visszatérjen a normális életbe.

Hálából Pio atya egyik tanítványa lett.

De nemcsak ezek a csodálatos gyógyulások tették népszerűvé a papot az egész világon. Azt mondta:

“Nem tudok segíteni az egész világon, túl rövid az időm. A legjobb, amit tehetek az emberekért, hogy magam mögött hagyom a látottakat.”

Hirdetés

Pio atya 1968-ban meghalt. A katolikus egyház boldoggá, majd később szentté avatta. Pio atya egy jóslatokat tartalmazó könyvet hagyott örökségül a jövő nemzedékei számára, valamint egy levelet, amelyben leírja, hogy figyelmeztetni kell az embereket Szodoma és Gomorra
korszakának kezdete előtt, amely a jövőben, az Antikrisztus eljövetelével együtt érkezik el.

Pio atya olyan jövőt látott, amelyben soha nem akart lenni, ahol még az egyház is a gonosz oldalára áll. Szörnyű szodomai bűnöket látott Európa jövőjében, amelyeket nemcsak bátorítani, hanem művelni is fognak a jövő társadalmában.

“Az emberek nagy örömmel vonulnak a pokol mélységébe, mintha álarcosbálba vagy magának az Ördögnek az esküvőjére mennének.

A bűn mértéke betelt. A nap, borzalmas eseményeivel, közel van. Európa szörnyű büntetéseket fog elszenvedni, amikor a pápaság kiüresedik.

Haragot, gyűlöletet és rágalmazást vált ki néhány ember, akiket tűzre küldenek, majd ők maguk fogják megölni uralkodójukat. Nagy háború lesz keleten és nyugaton, ami sok embert elpusztít. Az emberek négy évig és öt hónapig erőtlenül fogják ezt bámulni. Akkor az éhínség és a pestis
több áldozatot hoz, mint a háború.”

És íme az események végeredménye:

“Az elkövetkezendő büntetés nem hasonlítható semmihez sem, amelyet Isten a világ teremtésének kezdete óta engedélyezett. Az emberek egyharmada örökre elmegy, amikor már túl késő. Az éjszaka folyamán egy nagy szikla emelkedik ki a fehéredésből – ez egy olyan éjszaka lesz,
ahol nincs hadüzenet.

Majd Bukaresttől Nürnbergig, Drezdától Berlinig csapatok foglalják el a vonalakat. A harmadik vonal a Ruhr-medencétől Kalinyingrádig tart.

Ekkor fekete szürke madarak repülnek délről olyan erővel, hogy megváltoztatják az eget és a földet. Az első bomba a Bajor-erdő melletti templomra fog esni. Minden elpusztul, és senki sem menekülhet előle.

Odaát tankok hajtanak át a kunyhókon és házakon. Emberek ülnek ebben a technikában, de a testük lelóg, halottak. Körös-körül fekete arcok.

Az árvizek városokat és falvakat fognak elpusztítani. Dél-Anglia az északi partokkal együtt eltűnik. Skócia túléli. Nyugaton a föld eltűnik, de új területek jelennek meg. New York és Marseille elpusztul. Párizs kétharmada megsemmisül. Rayston, Augsburg, Bécs megmarad.

Augsburg és a Dunától délre fekvő országok nem fogják érezni a háború következményeit. Aki a pusztulás irányába néz, elpusztul, szíve nem fog ellenállni ennek a szörnyű látványnak.

Egy éjszaka alatt több ember fog meghalni, mint két világháborúban. Akkor a hit erősebb lesz. Két
évvel e borzalom után eljön az aranyidő, de új földek jelennek meg.”

Pio a könyvében jelezte, hogy az emberiség főpróbája 2060 körül következik be. Ez egy szörnyű háború lesz – a legnagyobb az emberiségtörténetében. Emberek százmilliói fognak meghalni. Erről az időszakról a következőképpen írt a pap:

“Az ember el fogja pusztítani az embert. El fog tűnni a föld, a nagy föld. A világ egyik oldala örökre letörlődik a földrajzi térképről. Ezzel az emberiség történelme és gazdagsága eltűnik.”

Harag, gyűlölet és rágalmazás szerte a világon, ahogy Pio atya leírta, a mi valóságunk, amely – ahogy megjósolta – az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktussal kezdődött. A hazugság mindenütt jelen van, elutasítások, intrikák és viszályok.

Nem ezt írta fél évszázaddal ezelőtt az olasz pap? Szörnyű büntetés Európa számára, amikor Isten haragja eléri azokat, akiket sokan szentnek tartottak, de a gonosz oldalán álltak. Ez az idő a
végéhez közeledik?

Szerencsére Pio atya megírta, hogyan lehetne ezt elkerülni:

“Az emberiségnek egyesülnie kell. Minden felekezet, minden nemzet. Isten meghallgatja és megváltoztatja a történelem menetét. Ellenkező esetben összeomlik.”

Sajnos egyelőre nincs egység az emberi faj különböző képviselői között. Ezért érdemes felkészülni a legrosszabbra.

A szerzetes leírta, mi vár azokra, akik túlélik a szörnyű háborút:

“Egy meteorit zuhan a Földre, és minden megremeg. Lesz nagyobb és rosszabb katasztrófa, mint a háború.

Készülj fel arra, hogy sok napot teljes sötétségben élj. Ezek a napok nagyon közel vannak. Ebben az időben minden ember halott lesz. És szinte nem is marad étel és ital a Földön. Aztán a fény visszatér, de csak kevesen fogják látni.”

Sajnos úgy tűnik, hogy a 21. század hihetetlenül nehéz próbákat ígér az emberiség számára. Az ember saját lelki nyugalma érdekében mindent betudhat valaki téveszmés észlelésének, de meglepő módon jóslatai visszhangozzák azokat, amelyeket Nostradamus, Paracelsus, Casey és a
híres Vanga hagyott hátra.

Valamennyien azt állították, hogy a 21. század második felében pusztító események kezdődnek a Földön.

A háború csak a kezdet lesz, majd pusztító kataklizmák és betegségek sora következik.Paracelsus és Casey szinte szóról szóra hasonló jóslatokat hagyott maga után a 2070-es évekről:

“A hegyek lesüllyednek a fenékre, és új földek bukkannak fel az óceán mélyéből. Ahol sivatag volt, rétek virágoznak; ahol erdők voltak, ott marad a felperzselt föld.

A városokat kiirtják, és azok az emberek, akik túlélik az összes katasztrófát, nem fogják tudni, hogy szerencséjük volt, vagy ez egy újabb átok.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!