CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin tűzszünetet jelentette be, mert a földönkívüliek beléptek a háborúba?

Putyin a kis zöld emberkék győzhették meg a békéről?

Különös hírek érkeztek Oroszországból, állítólag ugyanis Putyin annyira berezelt a földönkívüliektől, hogy pánikszerűen leállította Ukrajna elleni hadjáratát és a békét kezdte el szorgalmazni.

Mindezt tette azért, mert Ukrajna egén, több város és háborús front felett furcsa fények jelentek meg, majd tették működésképtelenné az orosz haderő valamennyi eszközét.

Hirdetés

Leálltak a tankok, a katonák órái pedig visszafelé kezdtek el járni.

Putyin később azt az üzenetet kapta az állítólagos földönkívüliektől, hogy be fognak lépni a háborúba ha nem sürget békét azonnali hatállyal.

A lények egyúttal megfenyegették az orosz elnököt, hogy “felperzselik” egész Oroszországot.

Putyin ezt követően hívta össze a szűk döntéshozó körét és forró vonalon (a piros telefonon) hívta fel Zelenszkijt hogy belengesse a tárgyalások és a béke lehetőségét.

Zelenszkij állítólag azt mondta neki a telefonba, hogy Oroszország gonoszsága ellen nem csak az egész világ, de a teljes univerzum is összefogott.

A világ többi vezetője lélegzetvisszafojtva várja a békekötést, egyúttal megkezdték a Földlakók tájékoztatását arról, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Természetesen mindebből egy szó sem igaz, ez csak egy elképzelt forgatókönyv arra, hogy egy ideális világban hogyan érhetne véget a háború a jóságos földönkívüliek segítségével, bolondok napja alkalmából.

Egyúttal rá szerettünk volna világítani arra, hogy a manapság nap mint nap történő egyre szürreálisabb dolgok és történések forgatagában az ember már tényleg semmin sem lepődne meg…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.