CímlapsztorikTudomány

Rákos daganatokkal vannak már tele a vadállatok is: borzalmas, ahogy ez az őz kinéz…

A természet is elkezdett drámai mértékben elrákosodni…?! Szomorú tendencia figyelhető meg az egész világon.

Szörnyű, ami a világunkban zajlik, és úgy tűnik, hogy teljes mértékben megállíthatatlan.

Nem szab neki gátat sem országhatár, sem politika, vagy bármi egyéb.

Hirdetés

Elkezdett elrákosodni a természet is

Arról van szó, hogy már a vadon élő állatok egy jelentős része is elkezdett megbetegedésekben, különösen rákban szenvedni.

Világszerte észlelhető a jelenség, ez már nem elméleti probléma.

Nemrég bejárta például a sajtót egy borzalmas és nagyon szomorú kép egy vadon élő őzről, mely tele van daganatokkal, tumorokkal, szinte az egész testét és arcát beborították.

A kép igen felkavaró és meglehetősen ijesztő tendenciát mutat.

Az elmúlt hónapokban rendre feltűntek a tengerekben, világóceánokban ehhez hasonlóan tumoroktól hemzsegő halak, tengeri polipok, cápák.

A cápák közül különösen sokat találtak, melyek rákosak voltak, a búvárok, halászok és tengerbiológusok is egyre több ilyen beteg állattal találkoztak a vizekben.

A cetek, a kardhalak de a lazacok sem ússzák meg.

A jelenség oka bár ismeretlen, sokan az emberi tényezőt és a mikroműanyag szennyezést okolják.

A feldolgozott ételek, modern életvitel és a szennyezés lehet az ok

Megfigyelték az elmúlt években, hogy főleg azoknál a vadon élő állatoknál és populációjuknál jelentkezett sok rákos megbetegedés, amelyek közel éltek az emberekhez, vagy például állatkerti fogságban voltak.

Hirdetés

A vadon élő állatok elrákosodása csak az elmúlt években nőtt meg jelentősen, korábban az emberközeli állatoknál volt ez jellemző.

Ebből a tudósok arra következtetnek, hogy feltehetően a feldolgozott ételek, a modern emberi élettel és életvitellel járó szennyezések az okai, fő forrásai a ráknak.

Megfigyelték, hogy például az elefántok ugyan immúnisak a rákra, mégis a fogságban tartott, állatkerti egyedeknél aztán drámaian megugrott a daganatokkal küzdő egyedek száma…

Megállíthatatlannak tűnik a folyamat

A folyamat egyértelműen növekedő, és mintha megállíthatatlan lenne. ha valóban a mikroműanyag a forrása minden hasonló mutációnak és rákos betegségnek – akár az embernél is – akkor nagy bajban vagyunk.

Márpedig ahogyan a Titkokszigete.hu is nemrég megírta, már a levegőben szálló porra is rá tud tapadni a több milliárd tonnányi nanoméretű műanyag részecske, ami a légkörben kering.

Ezt egy friss kutatás bizonyította be.

Ez pedig letapad az emberek és más élőlények tüdejébe…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!