CímlapsztorikÉrdekes világ

Roswell előtt is találtak egy lezuhant UFÓT és átadták Washingtonnak – állítja a bennfentes

A lezuant ufót Mussolini kormánya őrizte 1944-ig, később ügynökök szerezték meg. Ez mind Roswell előtt történt, így mindent felülríhat – állítják. 5 évente szednek le ufókat, legalább 12-15 ilyen jármű birtokában van Amerika és nem emberi eredetűek – jelentik ki.

Hitelesítették David Grusch ufó felfedéssel kapcsolatos állításait

Jim Shell, a Légierő Űrparancsnokság Űrinnovációs és Fejlesztési Központjának korábbi főtudósa hétfőn a LinkedIn-en írt egykori kollégája, Grusch-t támogatva.

„Garantálni tudom Dave Grusch feddhetetlenségét! Ennek a végére jutni enyhén szólva megfoghatatlan és problematikus,” – írta a Shell.

Hirdetés

„Kijelentem, függetlenül attól, hogy földönkívüli anyagokról van-e szó, vagy sem, a DoD és az IC biztonsági apparátusa bajban van, és akaratlan cinkosként egy visszaélésszerű rendszert támogatnak.”

A Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO) egykori vállalkozója, Jeff Nevin így válaszolt: „Ugyanez van itt Jim, évekig dolgoztam Dave-vel.”

Sheehan elmondta, hogy a 36 éves Grusch rengeteg titkosított dokumentumot, sőt fényképeket adott át a DoD főfelügyelőjének.

„Több mint 100 titkosított dokumentumot adott át nekik. De nem tudta mindegyiket megmutatni a Szenátus Hírszerzési Bizottsága minden munkatársának, mert egyesek nem rendelkeznek megfelelő felhatalmazással,” – mondta az ügyvéd.

„A probléma az, hogy azok az emberek, akik ilyen engedélyekkel rendelkeznek, részei azoknak, akik 75 éve titkolják.”

Több különböző fajta földönkívüli jármű van Washington birtokában

A nyilvánosság elé került jelentés szerint néhány forrásuk ugyanazok az emberek voltak, akik tájékoztatták Grusch-t.

„Ötévente szerzünk egyet-kettőt ilyen vagy olyan okból, akár leszállásból, akár elfogásból, vagy egyszerűen lezuhan,” – mondta egy állítólagos bejelentő a kiadványnak.

„Legalább 12-15 járműről tudok.”

Egy védelmi vállalkozó azt mondta a Publicnak: „

Hirdetés

Legalább négy morfológiájuk volt, különböző szerkezetek. Hatan jó formában voltak; hat nem volt jó formában. Voltak esetek, amikor a jármű leszállt, és az utasok üresen hagyták a hajót. Voltak magas rangú emberek, köztük tábornokok is, akik rátették a kezüket a járművekre, és semmi okom nem lenne, hogy ne higgyek bennük.”

Az egyikük konkrét – de fura – leírást adott az állítólagos hajóról, mondván, úgy nézett ki, mint egy feldarabolt helikopter, egy Huey helikopter elülső buborékával, műanyag ablakokkal, vagy inkább egy mélytengeri tengeralattjárónak, vastag üvegbuborék alakú darabbal.

„Ahol a farokkormánynak kellett volna lennie, egy fekete, tojás alakú palacsinta volt, és futómű helyett fejjel lefelé fordított kosszarvak voltak, amelyek felülről lefelé haladtak, és a szarvak végein feküdtek,”

– mondta a forrás a Publicnak.

A mérnöki és katonai híroldal, a The Debrief, amely múlt hétfőn publikálta az első interjút Grusch-sal, tartalmazott egy idézetet is a hadsereg nyugalmazott ezredesétől, aki Grusch-sal együtt dolgozott a kormány UFO-munkacsoportjában, egyetértve állításaival.

Roswell előtt már megtörtént: ufóroncsot tártak fel és vizsgáltak meg

Grusch a Le Parisien interjúban újabb részleteket is elárult a Kongresszusnak tett állításairól az állítólagos UFO-baleset visszakereső programmal kapcsolatban.

Elmondta, hogy a „Five Eyes hírszerző szövetség tagjai, azaz Kanada, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland” vettek részt az ügyben.

És még azt is elmondta, hogy a legkorábbi jármű, amelyről tudomást szerzett, egy „harangszerű hajó” volt, amely állítólag 1933-ban zuhant le.

„Mussolini kormánya őrizte 1944-ig, amikor a Stratégiai Szolgálatok Hivatala (egy történelmi amerikai hírszerző ügynökség) ügynökei szerezték meg.

Ironikus módon megelőzi mindazt, amiről a közvélemény évtizedek óta hallott, mint például Roswell stb.”

A DoD szóvivője, Susan Gough közleményében azt mondta:

„Az AARO a mai napig nem fedezett fel olyan ellenőrizhető információt, amely alátámasztaná azokat az állításokat, amelyek szerint földönkívüli anyagok birtoklására vagy visszafejtésére vonatkozó programok léteztek volna a múltban vagy jelenleg is léteznek.”

Mindez azt jelenti, hogy jóval a Roswellnél 1947-ben lezuhant ufó előtt már szert tettek Olaszországban egy ismeretlen eredetű, magasan fejlett civilizációt feltételező szerkezetre.

Mindezt akkor, amikor még a repülés technika messze nem ott járt, mint jelenleg, így a hatalmas technológiai fölény és különbség még inkább jelentős volt…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.