Érdekes világ

Sokkoló bejelentések várhatók egy idegen kapcsolatfelvételről – invázió közeleg vagy valami más…?

A világ kormányai és a NASA szivárogtatni kezdtek.

Rengeteg dolog derült ki egy esetleges földönkívüli civilizáció létezéséről, és arról, hogy a kozmoszban több tucatnyi hozzánk hasonló faj élhet.

Csak a jéghegy csúcsa amit eddig kiderült…?!

Hirdetés

Amit eddig napvilágra hoztak már eleve feltűnően sok és egyben megdöbbentő is.

A 2021-es évben ugyanis valami elkezdődött.

Számos olyan információ nyert megerősítést, melyek azt jelzik előre, hogy közel a gigászi bejelentés arról, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

Sőt, egyes rossz nyelvek szerint nem csak az idegenek létezését jelentik majd be hamarosan, hanem egy esetleges kapcsolatfelvételt, vagy egy idegen invázió eshetőségét.

Lássuk csak, mit tudattak meg velünk eddig, avagy hogyan kezdték el felkészíteni a Föld lakosságát…

A Pentagon elismerte az ufók létezését

A Pentagon beismerte, hogy ufók márpedig LÉTEZNEK, és külön ufó jelenségeket vizsgáló divízió működött a múltban titokban éveken át, és fog újra működni, sokkal nagyobb büdzséből.

2021 Júniusban bombaként robbant a hír, amikor a Pentagon 144, ufóészlelésről készült iratot hozott nyilvánosságra, ami 2004 és 2021 között született.

NASA vezető: nem vagyunk egyedül

Az is egyre biztosabb, hogy a NASA tudhat valamit, mert Bill Nelson, a NASA vezetője egy interjúban elmondta, hogy kizárt, hogy az emberiség legyen az egyetlen fejlett civilizáció a világegyetemben.

Fekete lyukak mint a földönkívüliek “folyosói”

Egyúttal több olyan kutatás látott napvilágot, melyek világossá teszik: a fekete lyukak nem azok, amiknek eddig hitték őket a tudósok.

Hirdetés

A fekete lyukak ugyanis energiaforrásai lehetnek idegen civilizációknak.

Ezt az információt szintén tavaly, 2021 júliusában publikálták.

A fekete lyukak százezerszer több energiát képesek elnyelni, mint egy csillag vagy akár a Nap, így jogosan merül fel a gondolat, hogy ezt kihasználva utazhatnak a csillagok között az idegenek.

A NASA azt is megpedzegette, hogy a Szarturnusz egyik holdján lehet földönkívüli élet.

Az Enceladus a Szaturnusz bolygó hatodik legnagyobb holdja, ahol egy júniusban kiadott tanulmány szerint lehet élet. 2005-ben a NASA felfedezte, hogy az Enceladuson egykoron óriási óceán lehetett, ami mára csak egy jeges védőpáncél.

Azonban nemcsak erre utaló nyomokat találtak, hanem metánt, illetve dihidrogén-monoxidot is felfedeztek.

Ezek alapján pedig arra következtetett a tavaly nyáron kiadott tanulmány, hogy ez mind bizonyítékul szolgálhat arra, hogy az ott élő mikroorganizmusok „megették” a dihidrogént, aminek végterméke lett a metán.

Közelgő kapcsolatfelvétel, invázió?

Megdöbbentő az is, hogy egyesek már most arról beszélnek, hogy a NASA és a Pentagon így ezekkel a hírekkel egy esetleges kapcsolatfelvételt készít elő.

Sokat mondó a nemrég berobbanó hír, miszerint a NASA teológusokat, lelkészeket toborzott, hogy segítsenek abban, hogyan jelentenék be a világnak az idegen fajok létezését.

Sőt, a NASA az utóbbi pár évben nagy számban kezdett el toborozni tudósokat, mérnököket, biológusokat, akik szintén valaminek az előkészületéhez kellhetnek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.