CímlapsztorikMisztikum

Steve Greer: A Föld kozmikus karantén alatt van – egy elzárt világ rabjai vagyunk?

Tényleg létezik egy titokzatos, mérhető erőtér, mely a bolygónk köré van vonva, és amiről a NASA hallgat?

Ha igaz az, amit egyes források állítanak, akkor a Föld egy kozmikus karantén alatt van.

Ez pedig alátámaszthatja azokat az elméleteket, melyek korábban azt állították, hogy azért nem bukkantunk még idegen élet nyomaira, mert egy “sterilizált”, szándékosan “kiürített” régióban vagyunk.

Hirdetés

Egy olyan kozmikus rezervátumban, mint amilyenben ma Amerika területén az indiánok élnek.

Ráadásul az említett titokzatos erőtérre tudományos mérési bizonyítékok is vannak.

Elektron akadályra bukkantak ugyanis a Van Allen övben, ahol amúgy is rengeteg furcsaságot figyeltek már meg a tudósok különféle mérések és észlelések során.

A tudomány mai állása szerint az övegek a Föld mágneses mezőtere köti és tartja össze.

Azonban az elektronokat valami “blokkolja” a Van Allen övben, emiatt pedig nem tudnak fénysebességgel közlekedni.

A tudósok szerint olyan, mintha egy nagy fal lenne, vagy valamiféle pajzs a bolygó köré vonva, mely ebben a régióban kimutatható, mérhető.

Ráadásul a Van Allen övben mért “fal” független a hideg plazma felhőktől, melyeket szintén nemrég fedeztek fel, és annak idején a BBC és a National Geographic is beszámolt róluk.

Az erőtérrel kapcsolatban egyre több vizsgálat és megfigyelés zajlik, a NASA azonban ezek egy jó részét – az eredményeket – nem, vagy csak részbe teszi közzé.

A felfedezés ugyanis nagyon ijesztő következtetéseket és feltételezéseket vet fel a világunkkal és a Földdel kapcsolatban.

Hirdetés

Steven Greer, a CSETI alapítója abban hisz, hogy a Föld azért van karantén alatt, mert az emberek veszélyeztetnek más életformákat a bolygónkon kívül.

A Föld egyes feltételezések szerint nem volt mindig karantén alatt.

Egykor egy másik faj, az emberi elődök, a nefilimek uralhatták a bolygónkat, és egy sokkal virágzóbb civilizáció otthona volt a planéta.

Aztán erkölcsi és tudatszintű hanyatlásnak indultak, háborúzni kezdtek egymással, rombolni és pusztítani kezdték a természetet.

A teremtők pedig ezt nem hagyták büntetés nélkül.

Egy pajzsot vontak a Föld köré, mely minket is megvéd míg nem leszünk elég fejlettek és okosak, önpusztítóak, valamint másokat is megvéd tőlünk.

Amikor a blokkoló, bebörtönző frekvenciát felállították a bolygónk körül, elvesztettük a kapcsolatot a magasabb tudatosságunkkal, és főleg az örökkévaló emlékezetünkkel.

Elfelejtettük, hogy kik vagyunk, és honnan jöttünk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.