CímlapsztorikÉrdekes világ

Szégyenpadra ültették Magyarországot: az EU számkivetettjeivé váltunk

Magyarországra nézve katasztrofális dolgokról döntöttek Brüsszelben…

Borzalmas ára lehet annak, hogy Magyarország nem úgy ugrált, ahogyan Brüsszelben fütyültek?

Egy olyan szégyenpadra ültettek egy egész országot, ami megalázó egy teljes nemzetre nézve, részben függetlenül attól, hogy mennyire is volt, vagy van igazuk.

Hirdetés

Ez ugyanis egy kollekív büntetés.

Elvonják az EU-s forrásokat, így a magyar kormány mellett a magyar ember kerülnek nehéz helyzetbe, hiszen a kormány ha akarja, beszedi a “sápot”, hogy működni tudjon, bármi áron.

Végső soron tehát ezeket a nagy politikai döntéseket és csatározásokat mindig a kisember, az átlagfogyasztó fizeti meg.

Az európai parlamenti képviselők elfogadták a magyar jogállamiságról készült jelentést, és az Európai Bizottságot is felszólították, hogy használja ki a rendelkezésükre álló összes eszközt Magyarországgal szemben, különösen a kondicionalitást.

Emellett

„sajnálatukat fejezik ki amiatt, hogy a határozott uniós fellépés hiánya hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok összeomlásához Magyarországon, és egyik tagállamát a választási autokrácia hibrid rendszerévé változtatta”.

Most azonban a sajnálat kevés lesz.

Nehéz és sötét idők várnak kis hazánkra az EU-s források nélkül, melyek nem csak a politikai, de gazdasági életben, sőt, a hétköznapjainkban is földcsuszamlás szerű változásokat hoznak majd.

Mit gondoltok?

Hirdetés

Ez Orbán számára tényleg a politikai “halál” lesz, vagy képes lesz EU-s pénzek nélkül is kivezetni az országot a gödörből?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.