CímlapsztorikÉrdekes világ

Thrive – Növekedj: Így zsákmányoltja ki a világot a háttérhatalom – leleplező dokumentumfilm

A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban.

A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett.

Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra.

Hirdetés

Egyúttal képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.

Ezeken a dolgokon nagyon érdemes elgondolkodni.

Korábban már egy másik kisfilm is remek áttekintést adott arról, hogyan tartják a színfalak mögött a gazdagok nyomorban a szegényeket-

És hogy miért áll érdekében a bolygó felső tízezrét alkotó rétegének a pénzügyi és gazdasági rendszer igazságtalanságának fenntartása.

EZ egy évszázadok óta fenntartott status quo, azaz érdekegyensúly.

Senkinek sem áll érekében ugyanis a piramis tetején ez ellen bármit tenni.

Akik pedig az alsóbb rétegeket alkotják, hiába vannak többen, ha minél lentebb vannak, annál kisebb a hatalmuk és a tudásuk a fejük felett uralkodó hatalmasságokról…

Egy kábulatban tartott, média által félrevezetett társadalomban ugyanis még csak nem is tudatosul, hogy az emberek szemét nyíltan kilopják…

Ebben a filmben az összes tény bizonyított, a források dokumentációja pedig szintén megtalálható a videóban, illetve a videó alatti információs sávban.

Hirdetés

Mire a videó végére érsz, valószínűleg te is teljesen át fogod értékelni az életed, és az egész világot, mely körülvesz.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!