Misztikum

Titkos Vatikáni akták: beszámolók ufókról és égi napcsodákról – nyilvánosságra hozták a bizarr dokumentumokat!

Az egyház legféltettebb titkai kerültek elő, melyek bizonyíthatják, hogy a Vatikán már évtizedek óta tud a földönkívüli civilizációk létéről itt a bolygón…?

A Vatikán a tervek szerint megnyitja a Titkos vatikáni levéltárként ismert archívumát mely rengeteg egyházi titok eddigi rejtekhelye volt.

Ezzel pedig valódi lavinát indíthat el, ugyanis rengetek bizarr dologra derülhet fény.

Hirdetés

Végső soron összeilleszthető lesz az a kozmikus kirakó, mely az egyház körül kialakult, és a földönkívüliekkel kapcsolatos.

Sokan ugyanis hiszik, hogy a Vatikán ténylegesen tudhatott már évtizedek óta az idegen világok létezéséről, erről a Titkokszigete.hu korábban már írt egy átfogó elemzést.

Már 2008-ban is kerültek elő érdekes információk, melyek azt engedték sejtetni, hogy a Vatikán nagyon is tudhatott a földönkívüliek létéről itt a Földön.

XII: Piusz által írt és jegyzett levél került ugyanis elő, melyben a pápa arról számolt be, hogy 4 napon át bele tudott nézni egy a Naphoz hasonló fényforrásba.

Egy égi napcsodaként írta le, és valódi csodának is tartotta.

míg egyesek szerint ez a különös jelenség egy időjárási esemény volt, mások szentül hiszik, hogy Piusz pápa földönkívüli égi járművet láthatott a Vatikán felett lebegni.

Az UFO-król szólva egy 2008. évi interjúban José Gabriel Funes atya, egy argentin jezsuita pap és csillagász, aki a Vatikán Obszervatóriumának igazgatója volt 2006 és 2015 között megdöbbentő kijelentést tet.

Azt állította, hogy az intelligens földönkívüliek lehetséges létezése nem mond ellent az egyházi tanításoknak, és hogy az idegenek létezésének tagadása olyan lenne, mint „korlátozni” Isten kreatív szabadságát.

Sőt arról is volt elmélete, hogy az idegenek „mentesek lehetnek az eredeti bűntől,” kiküszöbölve a keresztelés szükségességét.

Hirdetés

Ez sokakban vetette fel azt a kérdést, hogy vajon a Vatikán aktái tartalmaznak-e bizonyítékokat az UFO-król és az idegenekről. Lehet, hogy ezek a bizonyítékok tartalmazzák azt, aminek XII. Pius valóban tanúja volt a Vatikán kertjében?

Mások úgy vélik, hogy számtalan egyéb jel utal arra, hogy a Vatikánban rengeteg információval rendelkeznek a földönkívüliek létéről.

Egyrészt egy ideje felkészülés zajlik a „következő világra”.

A Vatikánhoz közel álló emberek, és az egyház kulcsemberei az elmúlt évtizedekben mind egyre nyitottabb emberek voltak.

A Vatikán több kijelentésében is azt erősítette meg, hogy más világok is létezhetnek, és hogy ezen eshetőség sem zárja ki Isten létezését, sőt.

Isten más lényeket is teremthetett a maga bölcsességében – ezzel pedig a Vatikán a jövőben alkalmazkodni tud a megváltozó új világhoz, melyben a földönkívüli világok és fajok létezését végleg beismerik a világ kormányai.

Ez lesz az úgynevezett Felfedés, melynek időpontját pontosan senki sem tudja, de el fog jönni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.