Érdekes világ

Tóth Gabi arra tanítja a lányát, hogy “addig kell ütni a vasat, amíg meleg”

Tóth Gabi sajátos anyaságáról vallott, a kommentelők egy része pedig ismét szétszedte a megosztó énekesnőt, botrányhősnőt.

Az énekesnőnek ugyanis számos esetben bűntudata van amiatt, hogy sokat dolgozik, azt az időt pedig nem a gyerekével tölti.

Hogyan magyarázzam el egy hároméves gyereknek, hogy nincs nála fontosabb az egész világon, de pont azért kell anyának és apának dolgoznia, hogy neki mindent megadhassunk?

Hirdetés

Hogyan értessük meg vele, hogy ebben a minden szempontból bizonytalan világban addig kell ütni a vasat, amíg meleg, mert soha nem lehet tudni, hogy mi lesz holnap?

Az utóbbi mondatával kapcsolatban sokan azért akadtak ki a komment mezőkben, mert egyesek szerint itt az énekesnő a hatalomhoz és a pénzhez való dörgölőzést érti.

A több mint 15 éve albumot nem kiadóénekesnő ugyanis akkor tájt kezdhetett el Erdélyben koncertezni, hogy megvallotta Orbán-rajongását és azt, hogy kormánypárti.

Mások szerint azonban túl sokat látnak ebbe bele az emberek.

Tóth Gabi felvet egy másik kérdést is, miszerint az apák könnyebben élik meg, ha távol kell lenniük a családjuktól munka miatt.

Az én Krauszom tök jó apuka, de valóban nem láttam még könnyes szemmel állni az ajtóban, amikor el kell mennie. Talán egyszer, amikor hetekre kellett mennie, és tudta, hogy telefonon sem fogjuk tudni tartani a kapcsolatot.

Szóval, valóban jogos a kérdés, hogy a férfiak is így élnek meg minden családjuktól távol töltött percet?

-kérdőjelezet meg több százezer apuka érzéseit az országbam.

Persze ez csak egy ártatlan kérdésfeltevés, de sok apuka kikérte magának a kijelentések után.

Hirdetés

Vagy csak nekünk, anyukáknak szakad ki a szívünk napról napra, amikor becsukjuk magunk mögött az ajtót?

– kérdezi a bejegyzésében az énekesnő.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!