CímlapsztorikÉrdekes világ

Trianon valódi okairól: amiről senki sem beszél…évszázadok óta próbálták elpusztítani a magyar népet!


A valós okok nem azok, amelyeket fel szoktak hozni: nem a magyarok széthúzása, nem az, hogy Linder Béla a nemzetihadsereg szélnek eresztésével védtelenné tette az országot, nem a románok, csehek, szerbek benyomulása, és nem is a tanácsköztársaság kikiáltása.

Ezekkel Horthy megbirkózott volna. Trianon gyökerei 907-re vezethetők vissza.

Hirdetés

Akkor döntötte el a nyugat, hogy „márpedig a magyarok kiirthassanak”.

907-ben az akkori EU – egyesített európai seregekkel – azzal jött Pozsony alá, hogy mind egy szálig kiírtja a magyarokat, bár akkor ez nem sikerült nekik, mert a túlerővel szemben világraszóló győzelmet arattunk, Árpád halálától napjainkig tartó történelmünk nem szól másról, mint módszeres meggyengítésünkről, tönkretételünkről és kifosztásunkról.

A 907-es cél az idők során sem változott. 907 után kijátszottak minket a tatárokkal szemben, majd jött 1526, muskétákkal fegyverezték fel a törököt, miközben hajókkal támogatták a boszporuszi átkelést, eközben a francia királyság megnemtámadási szerződést köt az oszmán birodalommal.

Miután a ránk küldött tatár, török és Habsburg sem tudott végezni velünk, a trianoni döntéssel úgy hitték, végre sikerül kivégezni a történelmi Magyarországot, mert a területek, és a lakosság ilyen mértékű elvesztését nem élheti túl egyetlen egy nemzet sem. Ismét tévedtek, máig nem hisznek a szemüknek.

A Jóisten által ránk bízott Kárpát-medence (a csonka ország is) egy olyan teljes önellátásra képes ökológiai, gazdasági egység, amely a szentkoronatannal védelmezve képes volt biztosítani túlélésünket.

A trianoni, jaltai döntéssel elvették területeink kétharmadát. Most finomodtak a módszerek, de továbbra sem szeretnek minket.

A 907-es cél sem változott, a módszerek másak, pl: történelmünk meghamisítása, kizsákmányolásunk, élelmiszerként eladott, ipari hulladékkal való etetésünk, idegenekkel való elárasztásunk, gyarmatosításunk stb.

Hogy felszámolásunk jogosságát és szükségességét igazolják, rasszizmussal, idegengyűlölettel, nacionalizmussal vádolnak bennünket, de a tények mást bizonyítanak.

A magyar egy befogadó nemzet.

Hirdetés

Tőlünk ismerte meg a világ a vallásszabadság gyakorlatát, a mi írott és íratlan alkotmányaink biztosították, biztosítják legteljesebben az itt élő népek önrendelkezési jogait, mi sosem gyarmatosítottunk, fosztogattunk, és Magyarország volt Svájcon kívül az egyetlen hely Európában, ahova a zsidók (pl. lengyel zsidók) a II. világháború alatt menekülhettek.

Ez egészen addig így volt, míg be nem következett Magyarország teljes német megszállása.

Akik abban bíznak, hogy Magyarországot el lehet pusztítani, nagyon tévednek, Mária országa sohasem pusztul el, bár sokan rátörtek már, de hol van a tatár, az oszmán, a Habsburg vagy az orosz (szovjet) birodalom, vagy hol lesz – mikor mi még vagyunk – Trianon, az EU és a liberalizmus.

Magyarországnak már régen el kellett volna pusztulnia, ha ez bekövetkezhetne, de nem pusztulhat el, mert a magyar népnek isteni küldetése van.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.