CímlapsztorikÉrdekes világ

Várkonyi Andrea közel 1 milliárdhoz jutott hozzá “sunyiban” – vajon mind adófizetői pénz lehet?

Érdekes “ügyletekre” derült fény… Avagy magyar mutyi “elit módra”… Milliárdos “rongyrázás”?! Sokak szerint ezek mind igencsak furcsa pénzügyi mozgások.

Várkonyi Andrea kétes pénzügyi “háttere”

Szeptember végén házasodott össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, de első közös cégüket már augusztus végén megszerezték. Az EKHO Belvedere Kft.-t a Mészáros Lőrinchez köthető EKHO Magántőkealaptól került hozzájuk.

A cég fő tevékenysége saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadása, üzemeltetése, a tulajdonosok pedig 50–50 százalékban érdekeltek az 50 milliós jegyzett tőkéjű vállalkozásban.

Hirdetés

A 24.hu a cégbírósági dokumentumok alapján azt írja, hogy Várkonyiék a cég megszerzésekor összesen 1,5 milliárd forinttal növelték az EKHO Belvedere Kft. tőketartalékát.

Azaz Mészáros és Várkonyi is 750–750 millió forintot tett be a cégbe, utóbbitól meglepőnek tűnhet a több száz millió kölcsön.

Egy év alatt 127 millió

A 24.hu emlékeztet, hogy a Várkonyi résztulajdonában lévő, a Mészáros Csoportnak is dolgozó Whitedog Media nevű reklámügynökség mögött egyetlen lezárt üzleti év van, igaz, néhány hónap alatt is 127 milliós bevételt és 52 millió forint nyereséget produkált.

Sokak szerint ezek mind igencsak furcsa pénzügyi mozgások.

Egy biztos, Andrea ért a pénzhez, ha máshoz nem is, és a helyezkedéshez.

Ugyanis mindig a megfelelően párnázott, aranyberakásos fotelba mereszti bele a s-ggét…

Ha megnézzük az előző férjeit, egyértelműen kirajzolódik a “sosem elég “kultúrája, és hogy a lényeg egy kapcsolatban hogy legyen elég della…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.