CímlapsztorikÉrdekes világ

Világbotrány tört ki a „Cukifalatok” kapcsán: tényleg ez az „igényes” szórakoztatás, már itt tartunk?!

Világszerte szülők milliói háborodtak fel.

Serdületlen kislányok „felnőtt” pózokban, aktusokat imitáló mozgással, feneküket rázva, lábaikat természetellenesen széttárva „valósítják meg önmagukat”…

Az amerikai szülői szervezet, a Parents Television Council szerint a Cuties szülői szemmel nézve „rosszabb, mint azt valaha is gondolhattuk volna”.

Hirdetés

A magyarul „Cukifalatok” címen futó francia dramedy egy diszfunkcionális, Franciaországban élő szenegáli muszlim családban felnövekvő 11 éves kislány (Oscart a filmnek!) történetét meséli el.

A 11 éves Amy édesanyjával és öccsével él, és elege van anyja tradicionális, konzervatív értékrendjéből, viszont nagyon tetszik neki a szomszédos Angelica szabadlelkű tánccsoportja, amelyben serdületlen kortárs lányok a twerkelés (a szó jelentése az Oxford English Dictionary szerint a következő: előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával provokatív módon táncolni populáris zenére – a szerk.) művészetét gyakorolva igyekeznek kitörni az őket megnyomorító, életidegen, hímsoviniszta, vallási fanatikus, fehér (fekete), keresztény (muszlim) világból.

A film már akkor óriási felzúdulást váltott ki, amikor a Netflix még csak annak plakátját publikálta.

Miután bemuttaták, az indulatok még inkább elszabadultak.

Egyáltalán nem véletlenül.

Eleve senki sem érti a szülők közül, hogy mi szükség volt egy ennyire durván sz3xistának létrehozott „alkotásra”…

A Cuties minden idők legrosszabb filmjévé lépett elő a maga 1,7-es (egy egész hét, nem tévedés) értékelésével. Az oldalon a szülőknek szóló (ParentsGuide) rovatban a 621 értékelő közül 617 a film tartalmát „súlyosnak” értékelte.

Nem is véletlenül. A táncos csoport tagjai (akik, hangsúlyozom, gyerekek, serdületlen kislányok!), „felnőtt” pózokban, nemi aktusokat imitáló mozgással, feneküket rázva, lábaikat természetellenesen széttárva „valósítják meg önmagukat”, a filmet néző ped0filok legnagyobb örömére és élvezetére.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.