CímlapsztorikÉrdekes világ

22 idegen faj a Naprendszerben, két űrháború az ősi időkben – állítja egy CIA forrás

A Földet a Nap elpusztításával zsarolják, és most is kozmikus hidegháborúban állunk más fajokkal. “Ha az emberek tudnák az igazságot, soha többé nem tudnának nyugodtan aludni.”

Alfred Worden: mi vagyunk a földönkívüliek és mások is voltak rajtunk kívül a Naprendszerben

Alfred Worden amerikai űrhajós és mérnök volt a NASA-nál, így hiteles forrásnak tekinthető, az Apollo-15 missziójában is részt vett.

Alfred egy interjúban elmondta, hogy mi vagyuka földönkívüliek.

Hirdetés

Máshonnan jöttünk, mert valakiknek túl kellett élnie, és bekerültünk egy kis űrhajóba, majd idejöttünk, leszálltunk és itt kezdtük el a Földön az új civilizációt.

Vagyis az emberiség maga sem a Földön fejlődött ki eredetileg.

Példának hozta fel bizonyítékként az ókori sumer szövegeket és pecséthengereket, amik az emberiség eredetéről is mesélnek.

Joseph Farrell szerző pedig azt állítódj,a hogy bizonyítéka van rá, hogy évmilliókkal ezelőtt intergalaktikus csaták zajlottak a Naprendszerünkben.

Ősi sumer pecséthengerek, indiai szanszkrit iratok mesélnek a kozmikus űrháborúkról

Ezeket a háborúkat mind a Naprendszeren belül vívták, feltehetően a Földért. A rendszerben és a környező rendszerekben ez a legélhetőbb bolygó, és a legtöbb erőforrást magában foglaló is.

Az indiai szanszkrit iratok írnak egy olyan háborúról az istenek között, mely során tömegpusztító fegyvereket is bevtettek.

Sőt, korabeli megfogalmazásban egy atomháború utáni állapot leírását is megtaláljuk ezekben.

Ami még érdekesebb, hogy a Földön található sivatagok egy részében olyan több ezer, vagy akár több tízezer éves üvegdarabokat találtak, amikről senki sem tudja hogy kerültek oda.

A sumer pecséthengereken is előkerülnek utalások arra, hogy 12 ezer évvel ezelőtt egy ősi atombomba robbanhatott fel a kontinensen.

Hirdetés

Egy atomrobbanás okozta hősokk képes üvegdarabokat “előállítani”, semmi más olyan ismert folyamat nem, ami ezeket az ottani üvegásványokat megmagyarázná.

22 földönkívüli faj a Naprendszerben, kozmikus hidegháború kellős közepén

Az első űrháború 65 millió évvel ezelőtt történt, és ez pusztíthatta ki a dinoszauruszokat.

A második kozmikus űrháború pedig 3,2 millió éve robbant ki.

Ezt több olyan ősi civilizáció “emlékeiből” lehet helyreállítani, mint történelmi tényt, mint a sumerok, vagy a babiloniak, az ókori Egyiptom…stb.

22 idegen faj ólálkodik a Naprendszerünkben a kezdetek óta, és a Mars azért vált lakhatatlanná, mert ott zajlott az egyik kataklizmikus hatású űrháború.

Akkor teljesen megsemmisült, az emberiség onnan lett “száműzve” végül a Földre.

Ezért találhatunk a Marson az egyiptomi civilizációra emlékeztető nyomokat, lásd piramisok, a marsi arc, vagy a Cydonia régió “városkája”, mely a gízai fennsík elhelyezkedésének felel meg…

A Föld most is hidegháborúban áll, egyes fajok a szövetségeseink, míg mások a Nap elpusztításával fenyegetnek, róluk itt írtunk korábban.

A CIA és a NASA is tudnak róla, az utóbbi években erősödő Naptevékenység és különféle zavarok is emiatt lehetnek.

“Ha az emberek tudnák az igazságot, soha többé nem tudnának nyugodtan aludni.”

-jelentette ki egy magát meg nem nevező CIA forrás is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.