CímlapsztorikÉrdekes világ

3 méteres földönkívüli ufonautákkal való találkozó a NASA-nál? Kitálalt egy ott dolgozó

A férfi állításai hajmeresztőek és ha valóban igaz amit mond, akkor döbbenetes dolgok zajlanak a színfalak mögött és az amerikai űrügynökség titokban kooperál más, földönkívüli fajokkal.

3 méter magas idegenek és a NASA?

Clark McCelland korábbi NASA-mérnök állítása szerint egy közel 3 méter magas földönkívülit látott még 1991-ben, és ezekről az idegenekről nemhogy tudott a NASA, de titokban kooperál a földönkívüliekkel az amerikai űrügynökség

-írja a Blikk és más orgánumok.

Hirdetés

Ha igazak Clark állítása, akkor egy világszintű összeesküvéssel van dolgunk, amiről nem mondanak semmit az emberiségnek.

Az UFO egy űrsikló rakterében két amerikai asztronauta mellett állt több mint egy percen keresztül

– mesélte a mérnök.

Az említett személyeket McCelland nem kívánta megnevezni.

Különleges űrruhában voltak, értelmezhetetlen, furcsa szimbólumokkal a mellkasukon

Az azóta már nyugdíjba vonult NASA szakember nem más, mint Clark McKlelland. A férfi 1958 és 1992 között dolgozott a NASA-nál, és ezen időszak alatt volt tanúja a fent említett eseménynek.

Ezek a lények az elmondása szerint különleges felszerelésben, egyfajta űrhajós ruhában voltak jelen ezen a találkozón.

Egy közös, szupertitkos űrprogram indult a múltban, az idegenekkel kooperálva.

A földönkívüliek a miénkhez hasonló szkafandert viseltek, furcsa, értelmezhetetlen jelekkel és egy szimbólummal a mellkasukon.

Nem mindenki hisz neki

Bejelentése ahogyan az ilyen megosztó beszámolókkal lenni szokott, vegyes fogadtatásra talált.

Hirdetés

A támogatók a beszámolóját a földönkívüli intelligens létforma létezésének abszolút bizonyítékaként értelmezték, míg a szkeptikusok pedig kétségbe vonják azt is, hogy McCelland egyátalán a NASA munkatársa volt-e.

Sokaknak az a gyanús, hogy a NASA űrsiklómisszióit általában figyelemmel követő több tucat mérnök és szakember hogy nem szúrta ki az űrlényt, s miért csak McCellandnak tűnt fel az állítólagos 3 méteres alak?

A NASA körüli furcsaságok és pletykák

A szkeptikusok egy része felveti azt, hogy miért csak most állt elő a történetével?

Erre Clark válasza az, hogy most elég idős már és nem félti többé az életét, utalva ezzel arra, hogy bárki aki komolyabb dolgokat szivárogtatna a külvilág felé a NASA és az idegenek titkos együttműködéséről, azt rövid úton “kiiktatják”, ellehetetlenítik.

Természetesen a sztorit sohasem ismerte el a NASA, sőt, kategorikusan tagadták.

Azonban Clark állításait annak az orosz hackernek az állításai is alátámasztják, aki néhány éve betört a NASA rendszerébe, és rengeteg furcsa, szintén földönkívüliekkel és ufókkal kapcsolatos dolgot talált.

Gary McKinnon ügye annak idején nagy port kavart és mi is részletesen beszámoltunk róla.

Ha mindezeket egy nagy kirakós egy-egy összefüggő elemének tekintjük, akkor bizony valóban kirajzolódhat egy országhatárokon átívelő összeesküvés a földönkívüliekkel kapcsolatbna.

Mindez idáig nem állt azonban még senki elő egyetlen perdöntő bizonyítékkal sem, hogy a NASA valóban hallgatna az idegen lények létéről itt a Földön.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.