CímlapsztorikEgészségünk

“A gyógynövények 1000-szer többet érnek, mint a gyógyszerek!” – az idős füvesasszony a mai napig gyógynövényekkel gyógyít és gyógyul

1100 gyógynövényt és annak hatásait ismeri, rengeteg növénynek ő maga tárta fel pozitív tulajdonságait.

A gyógyszeripar persze nincs elragadtatva az idős hölgy munkájától, hiszen fillérekből gyógyulhatnának az emberek…

Az orosz füvesasszony

Elena Fiodorovna Zaitseva sokak által csak az orosz füvesasszonyként ismert.

Hirdetés

Az elmúlt években 1100 féle gyógynövényt sikerült kategorizálnia, mindegyikről tanulmányt készített, és kísérletezett velük.

Ő kifejezetten azon kevesen közé tartozik, akik azt vallják, hogy az emberiség mára túlságosan eltávolodott a természettől.

Valójában az ember minél távolabb lép a Föld értékeitől, a növényektől, annál betegebbé válik.

Szerinte alapvető probléma, hogy a modern ember városokba, betondzsungelek steril “buborékjába” próbálja elbarikádozni magát.

Ez pedig megbetegíti a testet és a lelket.

A 3 legerősebb gyógyhatású növény

Az orosz füvesasszony hosszú éveken, évtizedeken át kísérletezgetett, rengeteg embert gyógyított meg, sokszor saját magát is sikerült számos súlyosabb betegségből is talpra állítania.

Volt ideje kitapasztalni, hogy mi mire jó, és hogy melyek a leghatékonyabb egészségmegőrző növényei a természetnek.

Az egyik a tarackbúza gyökere, ami szinte minden kertben előfordul.

A növény gyökeréből készült főzettel enyhíthetők az ödémák, a húgyúti problémák, segít megakadályozni a vesekő kialakulását, de véd a bélbántalmaktól, a tüdőbetegségektől, a magas vérnyomástól, valamint enyhíti az ízületi panaszokat is.

Hirdetés

A másik nagy fegyver az nem más, mint a gyermekláncfűnek a gyökere.

Az ebből készített főzet ugyanis képes csökkenteni a vérszegénység kialakulását, és megóvja emésztésünket is a diszfunkciótól.

Emellett megelőzi a gyomorbántalmakat, a gyomor és a májrákot is, valamint az ízületi fájdalmakat jelentősen képes enyhíteni.

A közönséges bojtorjángyökér is igazi csoda az orosz füvesasszony szerint. A tapasztalatai szerint elűzi a vesekövet, enyhíti az ekcémát és a gyomorfekély tüneteit, valamint az égési sérüléseket.

Elena Fiodorovna szerint a bojtorján gyökeréből készült tea, vagy kivonat, remekül enyhíti a rákban szenvedők panaszait, de jót tesz a cukorbetegeknek, enyhíti a légúti panaszokat, szabályozza a vérkeringést, így védve a szervezetet a keringési betegségektől.

A természetben rejlik minden betegség megoldása?

A füvesasszony mellett nagyon sokan vallják azt világszerte, hogy minden betegségre létezik a természetnek egy megoldása.

Ha már csak a Jó Isten nagy bölcsességét vesszük alapul, akkor tudnunk kell, hogy a “teremtett” szükségszerű betegségekre mind megteremtetett a rá való “gyógyír”.

Az emberiség régebben ezekkel sokkal jobban tisztában volt.

Most, hogy piruláktól várunk segítséget, színes tablettákat nyelünk, és azonnali megoldást várunk, sokkal betegebbek vagyunk, mint bármikor az emberi történelem során.

Vissza kellene tehát találnunk a természetbe, a helyes útra az egészségmegőrzés terén.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!