CímlapsztorikEgészségünk

Az eszkimók étrendje rejtheti a rák ellenszerét: az eszkimó őslakosok körében még nem halt meg senki rákban

A természet rejtheti a végső ellenszert? Talán már meg is van, hiszen az eszkimóknál évszázadok óta ismeretlen ez a betegség.

A gyógyszeripar viszont mindent megtesz azért, hogy ez soha ne derüljön ki?

Eszkimó kutatás, mely sokkolta a világot és a tudósokat

Az eszkimók körében egy 50 éven át tart kutatás során rendkívüli dolgokat figyeltek meg. Első körben az orvosoknak és kutatóknak az tűnt fel, hogy sokkal jobb az általános közérzetük és az egészségi állapotuk, mint más népeké.

Hirdetés

Második körben pedig az a furcsa jelenség állt fenn náluk, hogy senki sem halt meg rákban.

Az eszkimók egészen idős korokat megéltek, nem volt ritka a 90-100 éves őslakos.

Igen ám, de a kutatások kitértek azokra az eszkimó kolóniákra, csoportokra, akik betelepültek a fejlődő országokba.

Őket követték nyomon évtizedeken át, és meglepő dolgokat tapasztaltak.

A betelepülő családokból származó generációkban hirtelen, nagy ütemben jelent meg a rák, ellenben azoknál, akik maradtak igazi eszkimó életűek, azaz nem fogyasztottak semmiféle feldolgozott élelmiszert.

50-0 a rák javára?

A rák manapság egyre inkább válik népbetegséggé. Egyes elemzések és szimulációk szerint 2050-re akár midnen második ember is rákos lehet.

Ezt pedig a kutatók el akarják kerülni, ezért gőzerővel zajlik annak az okának a megfejtése, feltárása, hogy egyes népcsoportok, mint a hunzák, vagy a szóban forgó eszkimó őslakosok miért rendelkeztek olyan jó egészséggel.

Sokak szerint a természetben kell keresnünk a megoldást.

A természet ugyanis úgy van összerakva, az evolúció úgy van kialakítva, hogy az valahogyan mindig az élőt szolgája.

Az étrendjük lehet a kulcs

Ma már a kutatások fényében több mint valószínű, hogy az őslakos eszkimók azért olyan egészségesek, mert más az étrendjük, mint a modern világokba betelepült csoportoknak.

Hirdetés

Rengeteg feldolgozott áételt fogyasztottak a fejlődő országokba betelepülő eszkimók, ők rendre betegek is lettek.

Különféle civilizációs és népbetegségek jelentkeztek rajtuk, köztük a rák is.

A hagyományos eszkimó étrend rengeteg nyers húst – fókahúst például – és halat tartalmaz, .és teljesen mentes mindneféle adalékanyagtól vagy tartósítótól.

A gyógyszeripari maffia

Egyesek szerint ezek az információk már korábban is ismeretesek voltak, lehetett sejteni, azonban bizonyos erők abban érdekeltek, hogy a rák egy biznisz maradjon.

A méregdrágán “kimért” kemoterápia, a különleges sugarazós kezelések, vagy a barbár műtétek mind megélhetési forrást biztosítanak az onkológiára-iparban dolgozó orvosok millióinak világszerte.

Vagyis valójában senkinek sem áll érdekében szélesebb körben felhívnia figyelmet az eszkimókkal végzett kutatásokra, és az egészséges táplálkozásra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!