EZÉRT haldoklik a társadalom: autoimmun betegségeket és rákot okoznak az élelmiszerek!
2025-re a születendő gyermekek FELE autista lesz egy kutatónő szerint.
Mikor hajlandók már végre nyíltan kimondani, hogy tervezett nemzetpusztítás zajlik?!
Avagy a bizonyítékok, és ami mögöttük van…
Ha megnézzük a hivatalos statisztikákat, akkor a modernkor társadalmára jellemző, hogy egy adott civilizációs betegség érinti az emberek 10-20-50%-át.
Ilyenek az allergia, szív és érrendszeri betegség, cukorbetegség, csontritkulás, daganat, autoimmun betegség, elhízás, magas vérnyomás, légzőrendszer betegségei, lelki betegségek (aggodalom, félelem, stressz, depresszió).
A civilizációs betegségek együtt járnak, az egyik generálja a másikat. GYAKORLATILAG NINCS EGÉSZSÉGES EMBER.
A tanulmányok is mind azt mutatják, hogy ma már nem léteznek olyan emberek, maximum az ősi, elszigetelt közösségekben és törzsekben, akiknek ne lenne valamilyen rendellenessége, vagy eltérés ne lenne kimutatható a vérképükben például.
Tényleg rohamos mértékben terjed a bélrák és a hasnyálmirigyrák, valamint különféle más, végzetes megbetegedés.
Ezek mind olyan,a szervezetünkön belül fellépő “tünetek”, amiket ma egyre több szakember és dietetikus a helytelen életvitelre és az elfogyasztott mérgező élelmiszerekre vezet vissza.
Csak néhány tény:
A WHO hivatalos álláspontja ma az, hogy a virslik nagy valószínűséggel rákkeltőek.
Egyre többen feltételeznek szándékosságod a dolog mögött.
Hogy így van-e és hogy az élelmiszeripar valóban arra lett a megtervezve és átalakítva a 90-es évektől kezdődően, hogy globális szinten mérgezzék a nemzeteket, azt senki sem tudja biztosra kijelenteni.
Nincs elég bizonyíték – mondhatni.
Ugyanakkor vannak jelek, melyek azt mutatják, hogy valami nincs rendben az élelmiszerellátó rendszerekkel, és nem véletlen az sem, hogy drámai mértékben nőtt meg a bélrák előfordulása is, mely 30 év körüli fiatalokat és elkezdett áldozatául szedni.
Egy biztos: rengeteg olyan dologról tudnak, ami az embereket napi szinten mérgezi, mégsem tesznek ellene semmit.
Ott van például a nátrium, a különféle glifozátok, egyéb adalékok.
Stephanie Seneff doktornő és kutatónő szerint 2025-re rengeteg Down szindrómás és egyéb betegségekben szenvedő gyermek fog születni a helytelen életmód és a mérgezőanyagokkal teli élelmiszerek miatt.
Érdemes ezeken a dolgokon elgondolkodnunk, mert azok vagyunk, azzá válunk, amit megeszünk.
Ha nem nézzük meg az összetevőket, mielőtt leemelünk valamit a polcról és tudatlanul is szemetet tömünk magunkba, azzal halálos betegségeinknek “vetünk ágyat” a saját szervezetünkben…