CímlapsztorikEgészségünk

EZÉRT haldoklik a társadalom: autoimmun betegségeket és rákot okoznak az élelmiszerek!

2025-re a születendő gyermekek FELE autista lesz egy kutatónő szerint.

Mikor hajlandók már végre nyíltan kimondani, hogy tervezett nemzetpusztítás zajlik?!

Avagy a bizonyítékok, és ami mögöttük van…

Hirdetés

Ha megnézzük a hivatalos statisztikákat, akkor a modernkor társadalmára jellemző, hogy egy adott civilizációs betegség érinti az emberek 10-20-50%-át.

Ilyenek az allergia, szív és érrendszeri betegség, cukorbetegség, csontritkulás, daganat, autoimmun betegség, elhízás, magas vérnyomás, légzőrendszer betegségei, lelki betegségek (aggodalom, félelem, stressz, depresszió).

A civilizációs betegségek együtt járnak, az egyik generálja a másikat. GYAKORLATILAG NINCS EGÉSZSÉGES EMBER.

A tanulmányok is mind azt mutatják, hogy ma már nem léteznek olyan emberek, maximum az ősi, elszigetelt közösségekben és törzsekben, akiknek ne lenne valamilyen rendellenessége, vagy eltérés ne lenne kimutatható a vérképükben például.

Tényleg rohamos mértékben terjed a bélrák és a hasnyálmirigyrák, valamint különféle más, végzetes megbetegedés.


Ezek mind olyan,a szervezetünkön belül fellépő “tünetek”, amiket ma egyre több szakember és dietetikus a helytelen életvitelre és az elfogyasztott mérgező élelmiszerekre vezet vissza.

Csak néhány tény:

A WHO hivatalos álláspontja ma az, hogy a virslik nagy valószínűséggel rákkeltőek.

A vörös feldolgozott húsok (virsli, parizer, bolti szalámi…stb.) napi 50 gramm felett szintén növelik a rák esélyét.

Hirdetés

A mai élelmiszerek már alig tartalmaznak tápanyagokat, még a zöldségek és gyümölcsök sem, az egyre terméketlenebbé váló talaj miatt.

Egyre többen feltételeznek szándékosságod a dolog mögött.

Hogy így van-e és hogy az élelmiszeripar valóban arra lett a megtervezve és átalakítva a 90-es évektől kezdődően, hogy globális szinten mérgezzék a nemzeteket, azt senki sem tudja biztosra kijelenteni.

Nincs elég bizonyíték – mondhatni.

Ugyanakkor vannak jelek, melyek azt mutatják, hogy valami nincs rendben az élelmiszerellátó rendszerekkel, és nem véletlen az sem, hogy drámai mértékben nőtt meg a bélrák előfordulása is, mely 30 év körüli fiatalokat és elkezdett áldozatául szedni.

Egy biztos: rengeteg olyan dologról tudnak, ami az embereket napi szinten mérgezi, mégsem tesznek ellene semmit.

Ott van például a nátrium, a különféle glifozátok, egyéb adalékok.

Stephanie Seneff doktornő és kutatónő szerint 2025-re rengeteg Down szindrómás és egyéb betegségekben szenvedő gyermek fog születni a helytelen életmód és a mérgezőanyagokkal teli élelmiszerek miatt.

Érdemes ezeken a dolgokon elgondolkodnunk, mert azok vagyunk, azzá válunk, amit megeszünk.

Ha nem nézzük meg az összetevőket, mielőtt leemelünk valamit a polcról és tudatlanul is szemetet tömünk magunkba, azzal halálos betegségeinknek “vetünk ágyat” a saját szervezetünkben…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!