Érdekes világTudomány

Fukusima elhallgatott hatásai: ezekről senki sem beszél, a TEPCO vállalat a Napot is lehazudja az égről, hogy ne derüljön ki

A természet holokausztja… ezt bezzeg nem adja ne a NatGeo!

Fukusima: Csernobilnál is nagyobb pusztítás

Hiszed vagy sem, de a Fukusimai erőmű egyik blokkjának felrobbanása majd szivárgása sokkal nagyobb természeti katasztrófát okozott, mint maga Csernobil.

Az egészről azért nem lehetett azonban annyit hallani, mert mivel a radioaktív anyagok jelentős része az óceánba szivárgott, így nem volt azonnali és nagyon látványos eredménye.

Hirdetés

pedig a Föld teljes óceáni élővilága már akkor pusztulni kezdett, és bizonyíthatóan az élőlényekben rákot és mutációkat okozó radioaktív mérgek miatt!

Mint ismeretes, 2011-ben egy hatalmas földrengés rázta meg Japánt, mely során a Fukusimában található atomerőmű jelentős károkat szenvedett.

Halálos mérgek szivárogtak a tengerbe

A szennyezett víz a három megrongálódott fukusimai reaktor hűtése nyomán keletkezik, a reaktorok alatt gyülemlik fel, és onnan szivárog a tengerbe.

A sugárszennyezett vízzel a tengerbe ömlő cézium 137-es izotóp napi mennyisége kétmilliárd becquerel, ami jelentős csökkenést jelent a hűtőfal üzembe helyezése előtt időszakhoz képest: 2013-ban még 30 milliárd becquerelt mértek.

A Napot is lehazudják az égről

A fukusimai erőművet üzemeltető vállalat, a Tepco vállalat már akkor is, és a mai napig hazudozik arról, hogy mekkora a természeti kár mértéke. Gyakorlatilag a Napot is képesek lehazudni az égről.

Sokat elárul a helyzet súlyosságáról az, hogy Amerika nyugati partjainál több olyan heringet és egyéb halat fogtak ki, melyek erősen sugárszennyezettek voltak.

Szintén visszakereshető tény, hogy a Csendes-óceán élővilágának közel KÉTHARMADA kipusztult 2011-et követően. Egyszerűen kiürültek és elkezdtek elsavasodni a tengerek és óceánok.

Többször többféleképpen próbálták megoldani a helyzetet, és sokszor adtak olyan sajtójátékoztatókat, miszerint minden rendben, és a főbb szivárgást sikerült elrázni.

Valójában azonban az, hogy a halak sugároznak. Már amelyik még életben van…

Mindenki hallgat róla

Sokak szerint a jelenleg ismert károk sokszorosa történt valójában, és szinte az egész bolygón kimutatható a szennyeződés, ezt azonban egyszerűen nem ismerhetik el, mivel az nemzetközi szintű felháborodást és botrányt generálna, ami az atomlobbinak nem jönne kifejezetten jól…

Hirdetés

Így tehát marad a mély hallgatás, és a radioaktív technológiák továbbiakban való előtérben tartása, a profit érdekében…

Közben a NatGeo cuki kis természetfilmeket ad, vagy épp a klímaválságon siránkozik, a jelenben zajló természeti holokausztról azonban senki sem akar beszélni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.