Tudomány

Katasztrófa közeleg: megkezdték a Föld kincseinek archiválását – mentik ami menthető?

A tudóstársadalom és a világ országai már megkezdték a felkészülést. Mi az amiről tudhatnak, és van-e okunk félni? A jelek ugyanis aggasztóak…

A Föld erőforrásai kimerültek

Egyre több jelentés lát napvilágot arról, hogy a Föld erőforrásai kezdenek kimerülni.

Azt eddig is sejteni lehetett, hogy ezek az erőforrások végesek, az utóbbi néhány évben azonban az emberi túltermelés napját, vagyis a pontot, amitől kezdve feléljük az erőforrásokat, mindig egyre korábbra mérik a tudósok.

Hirdetés

Ez pedig nagyon aggasztó, mivel kvázi “hitelbe” kapjuk már egy ideje a bolygó természeti kincseit, erőforrásait, melyet gyors ütemben élünk fel.

A legtöbb elemző és jövőkutató egyetért abban, hogy mindössze évekre vagyunk egy vérható fordulóponttól.

Ha önmagában nem ez lesz egy lehetséges katasztrófa, hosszabb távon egy pusztuló világot fog elhozni.

Már mentik a Föld kincseit

A baj olyannyira nagy és súlyos, hogy a Föld jövőjéért aggódó kutatók egy csoportja egy komoly vállalkozás keretében elkezdte archiválni a bolygónk kincseit.

Az alapító, Chris Fisher professzor, a Coloradói Állami Egyetem régész-antropológusa egyértelműen a klímaváltozással magyarázta, miért indítják el a nagy emlékállítási projektet.

Komplett fajok fognak kihalni, rengeteg természeti kincs fog eltűnni, és ez ellen már nem tehetünk semmit.

“Valójában már csak korlátozott idő áll rendelkezésre, hogy rögzítsük ezeket a dolgokat, mielőtt a Föld felszíne alapvetően átalakul…”

Fokozott aktivitás az óvóhelyeknél és titkos létesítményeknél

Egy másik aggasztó jel, mely világszerte megfigyelhető, hogy a nagyobb országok elkezdtek rengeteget költeni különféle projektekre, melyek az emberiség, a saját lakosságuk túlélését szolgálnák egy lehetséges globális katasztrófa esetén.

Hogy miért mindenki egyszerre?

Hirdetés

Sokak szerint éppen ez az aggasztó az egészben.

Fokozottan nőtt az elmúlt 5-10 évben az aktivitás egyes régi óvóhelyek, földalatti bázisok körül, megnőtt továbbá a katonai jelenlét számos óvóhelyként működő barlang közelében is.

Egyes merészebb és meg nem erősített hírek szerint pedig még hatalmas szerkezeteket is építeni kezdtek, melyek egyfajta Noé bárkájaként funkcionálnának, ha beütne a vész.

Valami sokkal rosszabbról tudhatnak?

Adódhat a kérdés: miről tudhatnak?

Talán semmiről, és lehet hogy az egész “csak” elővigyázatosság, de minden bizonnyal ez esetben is komolyan kell venni a jeleket, mivel ez azt jelenti, hogy készítettek erre vonatkozó tanulmányokat, és ezek közeli dátumokat hoztak ki bizonyos globális katasztrófákra.

Tudjuk, hogy a Föld mágneses pólusai például sokkal gyorsabb ütemben cserélődhetnek meg a közeljövőben, ami a felszín élőlényeinek rengeteget árthat.

Azt is tudjuk, hogy a globális klímaválság apokaliptikus állapotokat hoz el alig 10 éven belül, de ott van a közelgő globális élelmiszer vagy vízválság is.

Egy esetlegesen a Föld felé közeledő, titokban tartott, ránk is veszélyt jelentő tényezőről nem is beszélve, bár ezek csak találgatások.

Egy biztos: a felkészülés zajlik, és könnyen lehet, hogy jobb félni, mint megijedni.

De talán ők sokkal többet tudnak, mint mi, ezért dolgoznak olyan serényen a saját megmentésük érdekében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!